You are here
Home > MOTORSPORT > Kaş Rally Antiphellos’a Ev Sahipliği Yapacak

Kaş Rally Antiphellos’a Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye’nin ilk ve en zorlu yarış organizasyonlarından biri olan Transanatolia Rally Raid yarış sezonunu yeni bir macera ile açıyor: Rally Antiphellos 27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Kaş’ta gerçekleşiyor..

Organizasyon, 27 Nisan Perşembe günü, teknik kontrolün ardından seramonik start ile başlayacak ve Kaş merkezden start alarak, Kaş ve çevresinde yer alan tarihi güzelliklerin arasından ilerleyerek, 3 gün sonunda toplamda 500 kilometre yol katedecek ve başladığı nokta olan, Kaş merkezde son bulacak.

Teknik ve güvenlik şartlarına uygun olan motosiklet, ATV-SSV ve 4×4 araçlarla katılımcıların zorlu parkurları geçmek için yarışacağı organizasyon tek bir kamp alanına sahip olup, 3 gün boyunca Antalya-Kaş bölgesinin farklı noktalarını geçerek, gün sonunda aynı noktada finiş görecek.

Aynı zamanda Akdeniz Offroad Kupası’nın üç ayağından birisi olan Rally Antiphellos’un ardından Kıbrıs’ta gerçekleşecek olan Afrodisia Rally ve Seydikemer’de gerçekleşecek Baja Anatolia’da yarışan sporcular, büyük ödül olarak Transanatolia Rally Raid’e katılım hakkını elde edebilecek.

Yerli ve yabancı bir çok sporcuya ev sahipliği yaparak, motor sporları turizmi sayesinde, ülke tanıtımı ve ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen organizasyon, BF Goodrich’in yarışmacılara sunacağı lastik tedariği ve daha bir çok destekle gerçekleşecek.

Top