You are here
Home > MOTORSPORT > Berkay Besler Renault Clio Cup İtalya’da Start Alıyor

Berkay Besler Renault Clio Cup İtalya’da Start Alıyor

Geçtiğimiz sezon Rotax Max Challenge Grand Finali üçüncü olarak tamamlayarak kariyerinin en önemli başarılarından birisini kazanan genç milli sporcu Berkay Besler, 2017 sezonunda Renault Clio Cup Italya serisinde yarışacağını açıkladı… 

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası 135 yarışı podyumda bitirmeyi başaran ve üst üste 75 yarış geçilmeyen 1999 doğumlu genç pilot, serideki ilk startını 10-11 Haziran tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nde yer alan Brno pistinde alacak.

Berkay DYO ve Coşkunöz Holding sponsorluğunda mücadele edeceği organizasyon ile ilgili görüşlerini “10 yıl boyunca karting yaptıktan sonra, ilk kez bir otomobil direksiyonuna gececegim ilk yarış olması nedeniyle biraz heycanlıyım. Çok büyük bir tecrübe kazandıracağına inandığımız seride güzel sonuçlar almak için elimden gelenin en iyisini yapmak için hazırım” şeklide özetledi.

Serinin tamamı İtalya’da koşulacak olan bundan sonraki yarışları, 25 Haziran Monza Pisti, 16 Temmuz Misano Pisti, 10 Eylül Vallelunga Pisti ve 01 Ekim İmola Pisti’nde gerçekleştirilecek.

Top