You are here
Home > TURKEY > Rallikros > İzmir Otokros Kupasında İkinci Yarı Başlıyor

İzmir Otokros Kupasında İkinci Yarı Başlıyor

2017 İzmir Otokros Kupası ikinci yarışı, 24 Eylül Pazar günü Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK) tarafından Kısıkköy’de yer alan Menderes otokros parkurunda organize edilecek. 

800 metre uzunluğundaki toprak ve beton zeminli parkurda koşulacak olan 2. İzmir Otokros Yarışı, saat 09:30’da yapılacak idari kontrol ile başlayacak ve 11:00-12:00 saatleri arasındaki antrenman turları ile devam edecek. 2. İzmir Otokros Yarışı toplam 10 tur olarak iki ayrı bölümde 12:30-16:30 saatleri arasında koşulacak ve 16:45’deki ödül töreni ile son bulacak.

AYOSK Başkanı Kuvvet Erim, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun desteği ve Mithat Diker’in maddi, manevi katkıları ile yarış severlere heyecan dolu bir hafta sonu yaşatmak için çalıştıklarını belirterek, Menderes ve İzmirli spor severleri otokros yarışını izlemeye davet etti.

Bu yarış öncesi 2017 İzmir Otokros Kupası puan durumunda Kategori 1’de Yüksel Duvarcı, Kategori 2’de Cem Doğrular Kategori 3’de Erdal Oral ve kadınlar da Yonca Güngör lider durumda bulunuyor.

Top