You are here
Home > MOTORSPORT > Trial’da Son Yarış Bolu’da

Trial’da Son Yarış Bolu’da

2017 Türkiye Trial Şampiyonası 28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından Bolu Çakmaklar mevkiinde yer alan Köroğlu Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek 6. ve yarış ile tamamlanacak.

2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların katılımına sahne olacak yarışın startı 28 Ekim 2017 günü saat 13.00`da verilecek. İlk gün Bolu etabında yaşanacak mücadelenin ardından saat 16.00’da son bulacak. 29 Ekim Pazar günü 10.00’da başlayacak olan Köroğlu etabı ise saat 17.00’da sona erecek. Sezonun son yarışında ilk 3 dereceyi paylaşan takımlar, ödüllerine saat 17.30’da yarış merkezinde düzenlenecek törenle kavuşacaklar.

BOLOFF Başkan Yardımcısı ve Yarışma Direktörü Burhan Turan yarış öncesi yaptığı açıklamada “Offroad sporunu geliştirmek ve bu branşı ülkemizde otomobil sporlarının merkezi yapma yolunda adımlar atan bu spora gönül vermiş kulüpleri ve yarışmacıları şimdiden kutluyorum. Organizasyonumuza, doğayla iç içe mücadeleyi daha yakından yaşamak ve keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen, tüm doğa ve offroadseverleri Bolu’ya davet ediyoruz.” diyerek yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sezon finaline yakışır bir organizasyon için hazır olduklarını açıkladı.

Top