You are here
Home > MOTORSPORT > KARTİNGE BAŞLAMAK İSTEYENLERE PROKART FIRSATI

KARTİNGE BAŞLAMAK İSTEYENLERE PROKART FIRSATI

Prokart Karting Takımlar Kupası, 14.yılında yeni bir heyecan ile 2018 sezonuna başlamaya hazırlanıyor. Kısa adı İKOK olan İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen ve takımlar halinde yarışılan Prokart serisi, 5 saat olarak yapılan dayanıklılık yarışlarından oluşuyor.

13 yaş üstü kadın ve erkek tüm lisanslı sporcuların katılımına açık olan seride, en az 2 sürücüden oluşan takımlarda herhangi bir üst sınır bulunmuyor ve bireysel katılımlara da bir takımın üyesi olarak kayıt imkanı sunuluyor.

Karting sporuna yeni başlayacak olan katılımcılara teorik ve pratik eğitimlerin de verildiği seri 2018 sezonunda 6 ayak olarak düzenlenecek. İstanbul Tuzla, Uşak Supermoto, Sakarya Kenan Sofuoğlu ve İzmit Körfez pistlerinde koşulacak olan yarışlarda 21 beygir gücündeki Rotax motorlu sportif go-kartlar kullanılıyor.

Araç, mekanik servis, lastik benzin yağ giderleri, garaj tahsisi, yarış kayıt ve sigorta bedelleri ile Sparco yarış tulumu dahil, bireysel katılımlar 8.000 TL takım katılımı ise 30.000 TL olarak belirlendi.

Kayıt ve katılım şartları ile ilgili detaylı bilgi için [email protected] eposta adresi veya 02167061608 numaralı telefondan İKOK ile iletişime geçebilirsiniz.

Top