You are here
Home > MOTORSPORT > İSOFF 25. YILINI GALA GECESİNDE KUTLADI

İSOFF 25. YILINI GALA GECESİNDE KUTLADI

Kısa adı İSOFF olan İstanbul Offroad Kulübü, kulüp üyeleri, düzenlenen serilerde ödül alan sporcular ve sponsorların katılımı ile 7 Şubatta gerçekleştirilen Gala Gecesiyle 25. yılını kutladı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı gala gecesinde, hem dereceye giren sporculara kupaları verildi, hem de organizasyonlara katkıada bulunan kurum ve kuruluşlara plaketleri takdim edildi.

Konuklar, dev LED ekranda 2017 yılında gerçekleştirilen BAJA TROIA TURKEY, İSOFF Chalenge ve AKZİRVE Challenge ile ilgili muhteşem görüntüleri izleyip yarış heyecanını yeniden yaşadılar ve 2018 için moral ve enerji depoladılar.

İSOFF’un 2017 yılında gerçekleştirdiği uluslararası BAJA TROIA TURKEY’deki destekçilerine teşekkür plaketlerin sunulmasının ardından İSOFF Challenge ve AKZİRVE Challenge’da dereceye giren sporculara kupalar dağıtıldı.

İSOFF Challenge’da genel klasman birincilik kupasını ve 10.000 TL’lik ödül çekini Murat Öztiryaki-Mert Öztiryaki ekibi alırken, ikincilik kupası ve hediye çekini Nihat Keskin-Yasemin Toker ve üçüncülük kupası ile çekini de Tarık Gökbay-Bülent Gültekin aldılar.

Akzirve Challenge serisinin birincisi Erkan Birinci, ikinci Devrim Öztürk ve üçüncü Ali Doğaner kupalarını serinin sponsoru Akzirve adına şirket CEO’su İbrahim Maasfeh’den aldılar.

Gecede; 1993 yılından bu yana offroad konusunda hizmet veren kulübün 25 yıllık üyelerine de özel hatıra plaketleri sunuldu.

Yönetim Kurulu tarafından kesilen geleneksel pastanın ardından konuklar geceyi müzik ve dansla bitirdiler.

Top