You are here
Home > MOTORSPORT > KENAN VE TOPRAK AVUSTRALYA’DA PUANLA BAŞLADI

KENAN VE TOPRAK AVUSTRALYA’DA PUANLA BAŞLADI

Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu sezona istedikleri sonuçlarla başlayamasalar da Avustralya yarışından puan koparmayı bildiler. Milli gururumuz Kenan Sofuoğlu ve genç yeteneğimiz Toprak Razgatlıoğlu yeni sezona Avustralya’da merhaba dedi.

Dünya Supersport Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Kenan Sofuoğlu dün antrenman turlarında geçirdiği tehlikeli kazaya rağmen bugünkü yarışta start aldı. Sofuoğlu, üçüncü sırada başladığı yarışta ilk turlar boyunca ön sırayı zorladı. Dördüncü turda yaşanan büyük kaza sonrası yarışa ara verildi ve yarışın kalan kısmı 9 tur üzerinden yeniden başladı. Hem bu ara nedeniyle yaşanan ritİm kaybı hem de dün yaşadığı tehlikeli kazanın etkileriyle milli gururumz istediği gibi bir yarış çıkaramadı ve 13. olarak sezona puan ile başladı. Yarışta kazanan ise geçen yılın şampiyonu Lucas Mahias oldu.

Dünya Superbike Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Toprak Razgatlıoğlu ise ilk gün yarışında 13. sırada yarışı bitirerek ilk sezonunda ilk puanıyla tanıştı. Toprak ikinci güne ise daha agresif başladı. Özellikle ilk turlarda en ön sıraları zorlayan Toprak yarışı da 10. sırada bitirerek iki puanı hanesine yazdırdı. Yarışta kazanan ise Marco Melandri oldu.

Temsilcilerimizin bir sonraki durağı 23-25 Mart tarihleri arasında Tayland olacak.

Top