You are here
Home > MOTORSPORT > TOSFED YENİ YILDIZ ADAYINI ARIYOR

TOSFED YENİ YILDIZ ADAYINI ARIYOR

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından FIAT Türkiye sponsorluğunda gerçekleştirilen “TOSFED Yıldızını Arıyor” projesi 2018 yılında ikinci kez düzenleniyor. 25 yaş altı kendine güvenen genç sürücülere büyük bir imkan tanıyan projenin başvuruları 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek…

Hem yetenekli sporcular keşfetmek, hem de otomobil sporlarına ilgi uyandırmak amacıyla hayata geçirilen projenin katılımcıları arasından 40 erkek ve 5 kadın sürücü final elemelerine katılmaya hak kazanacak. Daha sonra eğitimler ve final elemeleri sonunda belirlenecek 10 erkek 2 kadın sürücü özel olarak hazırlanmış Fiat Egea yarış otomobilleri ile hiçbir bedel ödemeden yarışma imkanı bulacak.

Projeye başvuracak adayların 25 yaşından küçük, ehliyet sahibi, en az ortaokul mezunu olması ve herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması gerekiyor. Ayrıca adayların adli sicil kaydı bulunmaması da aranan kriterler arasında.

Yeteneğine ve kendine inanan tüm gençlerin katılımına açık ve katılım sayısı 1000 kişi ile sınırlandırılan projeye www.tosfedyildiziniariyor.com adresinden başvurulabiliyor.

[youtube]https://youtu.be/d77KpC3g8lk[/youtube]

Top