You are here
Home > MOTORSPORT > FORMULA 1 KAPILARINI TV+’TA AÇIYOR

FORMULA 1 KAPILARINI TV+’TA AÇIYOR

Sporun en iyilerinin buluşma noktası olan TV+’ta Formula 1 heyecanı başlıyor. Dünyanın en önemli motorsporları yarışının açılış mücadelesi olan Avustralya GP’si 25 Mart Pazar koşulacak. Saat 08.15’te başlayacak yarış TV+’tan naklen yayınlanacak.

Turkcell’in hem evden hem de mobil cihazlardan izlenebilen, dünyanın en güzel televizyonu TV+, sporun en iyilerini ekranlara getirmeye devam ediyor.  TV+’ta ayrıca dünyanın en önemli motorsporları yarışı Formula 1 heyecanı da tüm sezon boyunca yaşanacak.

Formula 1’in açılış yarışı olan Avustralya Grand Prix’si, 25 Mart Pazar günü Avustralya Melbourne Grand Prix Pisti’nde koşulacak. Sezonun ilk yarışının antrenman ve sıralama turları 24 Mart Cumartesi günü, asıl yarış heyecanı ise 25 Mart Pazar günü TV+’ta naklen yaşanacak.

Premier Lig’den Formula 1’e, NBA’den, Moto GP’ye kadar sporun en iyilerini izlemek isteyen sporseverler, ev için ‘Aile Paketi’ni, mobil için ise içinde TV+’a özel internetin de dahil olduğu ‘Full TV+ Paketi’ni tercih ederek bu liglerin heyecanını yaşayabilirler.

TV+ CANLI YAYINLARI

23 MART CUMA

06.00   Formula 1 Avustralya Antrenman Turları

09.00   Formula 1 Avustralya Sıralama Turları

25 MART PAZAR

08.15   Formula 1 Avustralya GP

Top