You are here
Home > MOTORBIKE > TOPRAK RAZGATLIOĞLU İNGİLTERE’DE PİSTE ÇIKACAK

TOPRAK RAZGATLIOĞLU İNGİLTERE’DE PİSTE ÇIKACAK

Motor sporlarının genç ve yetenekli ismi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nın altıncı ayak yarışında İngiltere’de piste çıkacak. 21 yaşındaki Red Bull sporcusu, bu organizasyondaki ilk yılı olmasına karşın yarış öncesi genel klasmanda sekizinci sırada yer alıyor.

Motor sporlarında Türkiye’nin ümit beslediği genç yeteneklerden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası’nın altıncı ayağında İngiltere’de piste çıkacak. Tarihi pist Donington Park’ta yarışacak olan genç pilot, usta isimlerle üst sıralarda kendine yer bulmak için mücadele edecek. Razgatlıoğlu, geçtiğimiz yıl Avrupa Superstock 1000 Şampiyonası’nda yine bu pistte birinci sırayı almıştı.

Razgatlıoğlu, 26 Mayıs Cumartesi günü TSİ 15.15’de İngiltere yarışının ilk etabında mücadele edecek. İkinci yarış ise 27 Mayıs Pazar günü TSİ 15.00’de start alacak.

İngiltere yarışı öncesi 58 puanı bulunan Razgatlıoğlu, genel klasmanda sekizinci sırada yer alıyor. Sıralamada ilk üç basamakta ise İngiliz pilotlar Jonathan Rea, Chaz Davies ve Tom Sykes var.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Superstock 1000 Şampiyonası’nda ikinci olan Toprak Razgatlıoğlu, bu sezon Dünya Superbike Şampiyonası’ndaki ilk yılını geçiriyor.

Top