You are here
Home > MOTORSPORT > DRIFT YILDIZI ABDO FEGHALI TÜRKİYE’YE GELİYOR

DRIFT YILDIZI ABDO FEGHALI TÜRKİYE’YE GELİYOR

Türkiye’nin en iyi drift pilotları, dünyanın 12 farklı noktasında düzenlenen Red Bull Car Park Drift’in Türkiye finalinde tozu dumana katmaya hazırlanıyor. 5 Ağustos Pazar günü saat 14.00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nun açık otoparkında gerçekleştirilecek etkinlikte driftin yıldız ismi Lübnanlı Abdo Feghali de bir gösteri gerçekleştirilecek.

Red Bull Car Park Drift’te final zamanı geldi. 5 Ağustos Pazar Günü saat 14.00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nun açık otoparkında gerçekleştirilecek etkinlikte 24 pilot, güçlü otomobilleriyle Türkiye’nin drift pilotu olmak için mücadele edecek.
TOSFED ve Drift Otomobil Sporları Kulübü ortaklığı ile gerçekleşecek organizasyonda birbirinden hızlı yarışçılar hünerlerini sergilerken, seyirciler de bu aksiyonun sonuna kadar keyfini çıkaracak. Aksiyon tutkunlarının heyecanla beklediği etkinliği şampiyon bitiren Türkiye drift pilotu, 23 Eylül’de Beyrut’ta düzenlenecek Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Red Bull Car Park Drift’te driftin usta ismi Red Bull sporcusu Abdo Feghali de bir gösteri yapacak. Orta Doğu’daki drift yarışlarında birçok başarı elde eden ‘Dado’ 2008 yılından beri Red Bull Car Park Drift yarışlarında etkin bir rol oynuyor. Etkinliğin direktörlüğünü üstlenen eski ralli şampiyonu, İstanbul’da drift tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Bu heyecanı yerinde izlemek ve etkinlikte co-pilot olma şansı yakalamak isteyenler RedBull.com/cpd adresindeki formu ücretsiz doldurarak yarış gününde yerini alabilecek.

[youtube]https://youtu.be/0qSLVo2WhrA[/youtube]

Top