You are here
Home > NATIONAL > UKRAYNALI TÜRK RALLİCİ SELAMİ SEZER’DEN BAYRAM HEDİYESİ

UKRAYNALI TÜRK RALLİCİ SELAMİ SEZER’DEN BAYRAM HEDİYESİ

18-19 Ağustos 2018 tarihlerinde Odesa şehrinde yapılan Liman Kupası Kuyalnik Rallisi’nde PS6 Klasmanında ikincilik kupası Türkiye adına gönüllü yarışan rallici Selami Sezer’in oldu. 18 Ağustos tarihinde gerçekleşen açılış etkinliğinde Ukraynalı izleyiciler tarafından açılan Türk bayrakları görsel bir şölen yaşattı.

Alınan kupayı Türkiye’ye bayram hediyesi olarak yorumlayan Selami Sezer şunları kaydetti.

“Gerek sponsorsuz yarışmamız, gerekse çeşitli engellerle karşılaşmamız sebebiyle bu yarışlara dereceden çok Türkiyemizin tanıtımı için katıldığımız bir gerçek.

Kendi imkanlarımızla yarıştığımız bu rallide aldığımız ikincilik bizi de fazlasıyla mutlu etti, ayrıca dağıttığımız tişört ve bayraklar ile baklava gibi çeşitli ikramlarımız Ukraynalılar tarafından çok ilgi gördü, hem podyumda hem de yarış süresince yer gök kırmızı beyazdı diyebilirim, Eski adı Hacıbey olan, 300 yıllık Osmanlı liman şehri Odesa’da bunları yaşamak gerçekten çok gururlandırdı.

Bu kupa kendi çapımızda Türkiyemize küçük bir bayram hediyesi oldu diyebilirim.

Bu vesile ile başta siz medya sponsorlarımız olmak üzere katılan, destek olan herkese ve zaman olduğu gibi yarış organizatörlerinden Viktor Şapovalov’a çok teşekkür ederim”

[youtube]https://youtu.be/FlPa4kpozYk[/youtube]

Top