You are here
Home > MOTORSPORT > İLAYDA HANCI DENİZLİ’DEN BİRİNCİLİK KUPASIYLA DÖNDÜ

İLAYDA HANCI DENİZLİ’DEN BİRİNCİLİK KUPASIYLA DÖNDÜ

Ulusal şampiyonada yarışan tek kadın pilot İlayda Hancı Korkut, Türkiye Off Road Şampiyonası 2018 sezonunda BANTBORU Off-Road Team renkleriyle şampiyonluk kovalıyor. İlayda Hancı Korkut, şampiyonanın 5. ayağı Denizli’de Batuhan Korkut ko-pilotluğunda S1 klasmanında birincilik kazandı. İlayda Hancı Korkut ve Batuhan Korkut birincilik kupalarını Merkezefendi Kaymakamı Sn. Dr. Adem Uslu’nun elinden aldı.

Türkiye Off Road Şampiyonası’nın performansı ile en dikkat çeken isimlerinden 1994 doğumlu İlayda Hancı Korkut, bir yıllık aradan sonra BANTBORU Off-Road Team bünyesinde parkurlara geri döndü. Korkut, Denizli Merkezefendi’de gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası beşinci ayağında, BANTBORU renkleri taşıyan Suzuki Grand Vitara’sıyla Batuhan Korkut ko-pilotluğunda, S1 klasmanında birinci oldu ve podyum gördü.Toz dolayısıyla yarışmacıları oldukça zorlayan etaplarda yoğun rekabet yaşandı. BANTBORU Off-Road Team ‘Rekabetçi Performans’ söylemlerine uygun olarak, zorlu etaplara rağmen doğayla ve rakipleriyle mücadeleyi bırakmadan birinciliğe ulaştı.

BANTBORU Off Road Team, şampiyonanın ilk iki ayağı Sakarya ve Ankara’da teknik sorunlara rağmen üçüncülük, İstanbul’da yapılan 4. ayakta ise S2 sınıf birinciliği kazanmıştı. Samsun’dan da benzer şekilde birincilikle dönmüş olan BANTBORU Off Road Team şampiyonada sınıf birinciliği konusunda iddiasını kuvvetlendirdi.

BANTBORU Off-Road Team, İlayda Hancı Korkut pilotajında, 7 ayaktan oluşan Türkiye 2018 Off-Road Şampiyonası’nın tüm yarışlarına katılacak.

Şampiyonada kalan yarışları şu şekilde sıralanıyor; Karabük KARDOFF (27-28 Ekim), İstanbul İPSK (24-25 Kasım)

Top