You are here
Home > MOTORSPORT > TOSFED’İN 2018 YILDIZI KÖRFEZ’DE BELİRLENİYOR

TOSFED’İN 2018 YILDIZI KÖRFEZ’DE BELİRLENİYOR

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen ilk yetenek keşfetme projesi olan ‘TOSFED Yıldızını Arıyor’da 2018 yılı yarışları 27-28 Ekim tarihlerinde Körfez Yarış Pisti‘nde yapılacak 3 ayrı formattaki yarışlarla sona erecek.

Fiat ve Petlas sponsorluğunda gerçekleştirilen yeteneğine ve kendine inanan tüm gençlerin katılımına açık proje kapsamında Temmuz ayında yapılan elemelerin ardından, 40 erkek 5 kadın aday belirlenmiş ve bu adaylar Eylül ayında düzenlenen 2 günlük kampta şampiyon pilotlardan teorik ve pratik eğitimler almıştı. 45 aday arasında yapılan final yarışının ardından 10 erkek 2 kadın sürücü belirlenmiş ve bu isimler 4 yarışlık TOSFED Yıldızını Arıyor 2018 kupasında yarışmaya hak kazanarak ilk yarışlarını Körfez Yarış Pisti‘nde yapmıştı.

Yarış ekipmanlarından, konaklama giderlerine kadar hiçbir bedel ödemeden Fiat Egea yarış otomobilleriyle yarışma imkanı bulan adaylar arasından en yüksek puanı toplamayı başaran TOSFED’in yıldız sürücüsü olarak otomobil sporları kariyerinin kapılarını aralayacak.

[youtube]https://youtu.be/Hx_NAjjT6LI[/youtube]

Top