You are here
Home > MOTORSPORT > İZZET NAZLIAKA-DORUK GÖKŞİN İKİLİSİ RALLY ANTIPHELLOS’A HIZLI BAŞLADI

İZZET NAZLIAKA-DORUK GÖKŞİN İKİLİSİ RALLY ANTIPHELLOS’A HIZLI BAŞLADI

Uzun yıllar Ankara Otomobil Sporları Kulübü ANOK’ta en önemli görevleri üstlenerek özellikle Hitit Rallileri’nde unutulmayan yarışlara imza atan, daha sonra da TOSFED bünyesinde birçok görevi başarıyla yerine getiren Doruk Gökşin, otomobil sporu tutkusunu artık sağ koltukta sürdürüyor.

Çok yakın dostu İzzet Nazlıaka ile birlikte bugün Kaş’ta başlayan Rally Antiphellos’ta start alan Doruk Gökşin, Raid kategorisinde ilk günü lider tamamlamayı başardı.

Fiat Fullback ile yarışan katılan İzzet Nazlıaka – Doruk Gökşin ikilisi, uzun yıllara dayanan tecrübelerinin kazandırdığı süratle, ilk yarışlarında mükemmel bir performans sergiledi ve ilk gün birinci sırada finişe ulaştı.

Kaş Belediyesi ve Kaş Kaymakamlığı’nın destekleriyle Likya dönemine kadar uzanan tarihe tanıklık etmiş coğrafyada gerçekleşen Rally Antiphellos, 1 Kasım 2018, Perşembe günü yapılan teknik kontrolün ardından saat 15:00’te Kaş Meydanı’ndan seramonik start ile başladı. Ekipler yarışta; Kaş ve çevresinde yer alan tarihi güzelliklerin arasından ilerleyerek; Kasaba, Gömbe, Sütleğen, Katrandağ, Kalkan üzerinden toplamda 421 km yol katedecek ve başladığı nokta olan, Kaş merkezde son bulacak.

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren medikal cihaz markası İncekaralar ve TCHEALTH sponsorluğunda bu yarışa katılan İzzet Nazlıaka – Doruk Gökşin, ilk gün gösterdikleri dikkat çekici performansı yarışın tamamında sürdürüp Rally Antiphellos’u zaferle tamamlamayı hedefliyor.

Top