You are here
Home > TURKEY > Mahalli > GÜNARSLAN, İstanbul Kupası’nda Marşa Basıyor

GÜNARSLAN, İstanbul Kupası’nda Marşa Basıyor

Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Kulübü artık geleneksel hale gelen İstanbul Ralli Şampiyonası’nın bu yıl 10. organizasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Değişen kural gereği bu yıl ki adı; “İstanbul Ralli Kupası” olarak değiştirilen organizasyon, yine Pendik Kurtköy’deki VIA/PORT Outlet Shopping Center, merkezli olarak koşulacak. Yarışların startları; VIA/PORT Outlet Shopping Center’daki Gençlik Meydanı’nda verilecek, servis alanı da yine VIA/PORT Outlet Shopping Center’ın otoparkına kurulacak. Gerçek mücadelenin yaşanacağı etaplarsa; Riva ve Şile bölgesinden seçildi.

İstanbul Ralli Şampiyonaları’nın müdavim isimlerinden biri olan Murat GÜNARSLAN, bu yıl da organizasyondaki yerini almak için çalışmalarını sürdürüyor. Çok uzun zamandır ralli sporunun içinde olan Murat GÜNARSLAN, spora ilk ciddi adımını İstanbul Otomobil Kulübü İSOK’un 2001 yılında düzenlediği “ilk” Renç Koçibey Ralli Eğitimi Semineri’ne katılarak atmıştı. Seminerde Türkiye Ralli Şampiyonu Emre Yerlici’den pilotluk eğitimi alan Murat GÜNARSLAN, 2002 yılında düzenlenen ilk Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası’nda kariyerine start vermişti. 2002’nin ardından, 2005, 2006, 2007, 2009 ve 2010 yıllarında şampiyonaya katılan Murat GÜNARSLAN, bu yıl da yeni sponsorlarıyla İstanbul Ralli Kupası’nda mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Dünyanın en büyük bilgisayar ağ ürünleri üreticilerinden biri olan INTELLINET‘in Türkiye distribütörü olan “Mars Bilgisayar” bu yıl Murat GÜNARSLAN’ın ana sponsorluğu görevini üstlendi. “Teknoloji Çözüm Ortağınız” sloganıyla 2002 yılından bu yana bilişim ve teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Mars Bilgisayar, bu yıl distribütörlüğünü aldığı INTELLINET markasıyla sektörün önemli şirketlerinden biri olmanın yoluna girdi.

UNIFREE, Poşetsan ve YOKOHAMA‘nın co-sponsorluğunda, GP Garage ve Süheyl Polatoğlu’nun özel desteğiyle İstanbul Ralli Kupası’na hazırlanan Murat Günarslan, bu kez Sınıf 6‘da Citroen C2 ile mücadele edecek.

Murat GÜNARSLAN’ın daimi co-pilotu Bora Arabacı geçtiğimiz aylarda geçirdiği motosiklet kazası nedeniyle köprücük kemiği kırmış ve ameliyat olmuştu. Bora Arabacı’nın devam eden tedavi süreci sebebiyle başarılı co-pilot, bu yıl koltuğunu Erhan Arıkan’a devretti. Murat GÜNARSLAN – Erhan ARIKAN ikilisi, bu yıl ilk kez birlikte yarışacak.

2011 İstanbul Ralli Kupası öncesi hazırlıklarına devam eden Murat GÜNARSLAN, organizasyon öncesi son durumu şu sözlerle değerlendirdi; “Citroen Saxo VTS ile katıldığımız 2009 ve 2010 yılındaki şampiyonlardan sonra bu yıl farklı bir otomobille, Citroen C2 ile Sınıf 6’da mücadele edeceğiz. Her zaman ki gibi heyecanımız üst noktada. Öncelikle INTELLINET’in Türkiye distribütörü olan Mars Bilgisayar’a ve ardından UNIFREE, Poşetsan ve GP Garage yöneticilerine tek tek teşekkür ederim. Sponsorluk müessesinin çok önemli olduğu ralli sporunda, desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımda olanlara bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Verdikleri bu değerli desteğin karşılığını vermek için her zaman ki gibi elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

2 gün olarak planlanan İstanbul Ralli Kupası’nda; ekipler, Cumartesi akşamları saat 18:00’de VIA/PORT Outlet Shopping Center’daki Gençlik Meydanı’ndaki sembolik start seromonisine katıldıktan sonra, gerçek yarış mücadelesi için Pazar günü Şile ve Riva bölgesindeki etapların yolunu tutacak. Yarışların finişi ve ödül töreni de Pazar günü saat 16:20’de yine VIA/PORT Outlet Shopping Center’daki Gençlik Meydanı’nda yapılacak.

2011 İstanbul Ralli Kupası Takvimi
1. Yarış : 3-4 Aralık
2. Yarış : 17-18 Aralık
3. Yarış : 24-25 Aralık

Murat GÜNARSLAN’ın sponsoru Mars Bilgisayar ve INTELLINET ürünleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için; www.marsbilgisayar.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Murat GÜNARSLAN hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için; www.muratgunarslan.com adresine ziyaret edebilirsiniz.

Top