You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Mithat Diker, Büyük TOSFED’in Yönetim Kurulu’nda

Mithat Diker, Büyük TOSFED’in Yönetim Kurulu’nda

Değerli otomobil sporları camiası;

Hepinizin bildiği gibi çok uzun yıllardır otomobil sporlarının içerisindeyim. Bu yıllar içerisinde sporumuzun yükselişlerine de, düşüşlerine de tanıklık ettim. Ulusal ralli yarışmaları her ne kadar sporumuzun  lokomotif branşı gibi görünse de, bu spor içerisinde geçirdiğim süre bana, gerek sporcu sayısının artırmak, gerekse de mevcut sporcuların tecrübelerini geliştirmek için, otokros ve tırmanma branşlarının önemini göstermiştir.

Sürücülerimize genç yaşta tecrübe kazandırabilmek ya da belli bir zamandan sonra sporumuza başlayacak kişileri otomobil sporuna ısındırabilmek için, otokros ve tırmanma ülkemiz şartlarında en uygun branşlardır. Bu branşlara gerekli önemin verildiği dönemlerde yetişen sporcularımızı inceleyen herkes bu gerçeği kolayca fark edecektir.
Sporumuzu ileri götürmek istiyorsak, Büyük TOSFED’ e ulaşmak istiyorsak, her branşı doğru analiz etmeli ve hiçbir branşa üvey evlat muamelesi yapmamalıyız. Büyük TOSFED için, sorunları çözmek için, önce sebepleri anlamak gerekir.

Otokros ve tırmanma branşlarını eski güzel günlerine taşımak için bu branşı en iyi bilen, bu spora en az benim kadar zaman harcamış bir isme, Sayın Mithat Diker’ e yönetim kurulu üyeliği için teklifte bulundum. Kendisi beni kırmayarak ve bizleri onurlandırarak bu teklifimizi kabul etti. Kasım ayında yapılacak seçim sonrası göreve gelmemiz halinde Sayın Mithat Diker, Tırmanma ve Otokros’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Kendisine ve tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

Saygılarımla;
Satvet Çiftçi

Top