You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Alptekin Işıkalp, Final İçin Bursa’da

Alptekin Işıkalp, Final İçin Bursa’da

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası, 20-21 Ekim tarihlerinde Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen OYAK-RENAULT 37.Yeşil Bursa Rallisi ile sona eriyor.

Yeşil Bursa Rallisi, 37. kez organize edileceği 2012 yılında, OYAK-Renault’nun ana sponsorluğunda, Technospray, Hilton Bursa ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenleniyor.

GP Garage Rally Team adına, Yiğit Akü ve Solargard’ın ana sponsorluğunda; Citroen, Demir Bükey Akademi ve Teknokim’in yardımcı sponsorluğunda 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mücadele eden Alptekin Işıkalp – Murat Sümer ikilisi, Citroen C2 otomobilleriyle Yeşil Bursa Rallisi’nde sezonu tamamlıyor.

Sınıf6’da ve İkiÇeker Şampiyonası’nda kupa kazanmayı hedefleyen Alptekin Işıkalp – Murat Sümer ikilisi, asfalt zeminde koşulacak Yeşil Bursa Rallisi’nde ilk kez birlikte mücadele edecekler.

20 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da OYAK-RENAULT Otomobil Fabrikaları’ndan verilecek seramonik start ile başlayacak olan 37.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi’nde ekipler ilk olarak saat 14.00’den itibaren şehir merkezinde yer alan ve Kültürpark içerisinde oluşturulan Bursa Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı’nı geçecekler.

Bursalı otomobilseverler bu etapta yarışa katılan Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarının performanslarını çok yakından izleme şansı yakalayacaklar.

Yarışa katılan ekipler Kültürpark’ın ardından Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan etaplara yönelecek ve 3 özel etap geçerek günü saat 19.00’dan itibaren Hilton Bursa’da noktalayacaklar.

Pazar sabahı 07.30’da tekrar direksiyon başına geçecek olan ekipler, Kirazlı, Soğukpınar, Dağgüney ve Firoz özel etaplarını iki kez geçerek saat 18.00’den itibaren Hilton Bursa önünde bu zorlu mücadeleyi tamamlamaya çalışacaklar.

Yarış hakkında detaylı bilgiler için www.bossek.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Top