You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Engin Apaydın Yeni Sezonda Şampiyonluk Hedefliyor

Engin Apaydın Yeni Sezonda Şampiyonluk Hedefliyor

Engin Apaydin Ozel Eskisehir Goz Merkezi 022014 Tırmanma sezonuna yeni sponsoru ile başlangıç yapan Engin Apaydın, 7 ayaktan oluşan Tırmanma Şampiyonasında şampiyonluk parolası ile start alırken, sezon içerisinde Otokros Kupası ve bazı TOSFED Kupası Rallileri’ne de katılmayı hedefliyor.

Mekanik olarak kapsamlı bir revizyondan geçen Sınıf 9 Fiat Palio aracı ile Kategori 1’de mücadele edecek olan Engin Apaydın’ın ana sponsorluğunu Eskişehir’in ilk ve tek en büyük göz sağlığı ve hastalıkları merkezi olan ÖZEL ESKİŞEHİR GÖZ MERKEZİ yapmakta.

Yeni sponsoru ile ilk yarışına Bursa Soğukpınar Tırmanma Yarışı’nda çıkacak olan Engin Apaydın, bu yarışın kendi evinde olması sebebiyle de büyük önem taşıdığının altını çizerek, tırmanma şampiyonasının ilerleyen ayaklarında avantajlı konumda yer almak için Soğukpınar’da kategorisinde en iyi derecenin sahibi olmayı amaçlıyor.

Engin Apaydin Ozel Eskisehir Goz Merkezi 01Soğukpınar Sağlık Ocağı önünden başlayacak olan Soğukpınar Tırmanma Yarışı, Bağlı Piknik Alanında son bulacak. 4,94 kilometrelik asfalt zeminli parkurda 3 çıkış olarak gerçekleştirilecek yarışa, 6 ayrı kategoride araçlar katılacak. 10:00-12:00 saatleri arasındaki antrenman çıkışları ile başlayacak olan organizasyonda ilk start saat 13:00′da verilecek.

Top