You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Kocaeli Rally Start Alıyor

Kocaeli Rally Start Alıyor

TOSFED Ralli Kupası ikinci ayağı olan Kocaeli Rally 26-27 Nisan tarihlerinde Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından Toshiba, Emexotel İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkıları ile organize ediliyor.

26 Nisan Cumartesi akşamı saat 17:00’da Emexotel İzmit önünden verilecek olan sembolik start ile başlayacak organizasyonda, servis alanı olarak şehir merkezinde yer alan Perşembe Pazarı kullanılacak.

2014 Kocaeli Rally27 Nisan Pazar sabahı 10:00’da servis alanından başlayacak olan mücadelede ekipler 13,80 km uzunluğundaki Toylar ve 6,25 km uzunluğundaki Işıktepe özel etaplarını geçtikten sonra 11:56’dan itibaren yeniden şehir merkezine servis alanına dönecekler.

Araçların bakım ve ikmallerinin ardından yeniden etaplara yönelecek olan ekipler, aynı etabı iki kez geçtikten sonra saat 14:02 itibari ile yeniden servis alanında olacaklar.

Kısa aranın ardından yeniden Çenesuyu mevkiine yönelecek olan ekipler bir kez daha 2 etabı geçip saat 16:38’de Emexotel İzmit önündeki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.

60,15 km. uzunluğundaki 6 özel etaptan oluşan 136,44 km.lik Kocaeli Rally’de ekipler 5 farklı kategoride mücadele edecekler.

Ayrıca test amaçlı katılmak isteyen sürücüler de klasman dışı olarak Açık Grup’ta ralliye katılabilecekler.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun kupayı takip eden sürücülere araç taşıma desteğinde bulunduğu organizasyonun kayıtları 23 Nisan Çarşamba günü saat 13:00’de sona erecek.

Top