You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Kahraman Pilotlar Çanakkale’de, Hedef Zafer

Kahraman Pilotlar Çanakkale’de, Hedef Zafer

Castrol Ford Team Türkiye Yine Zirveyi Hedefliyor!

Murat Bostanci Onur VatanseverTürkiye’de 19 yıldan bu yana aralıksız olarak ralli parkurlarında sayısız zafer ve şampiyonluklara imza atan Castrol Ford Team Türkiye, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi’ndeki zaferinin ardından şimdi de 100. Yıl Çanakkale Rallisi’nde zirveyi hedefliyor. 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası 2.yarışı, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından “Çanakkale Zaferinin 100. Yılı” dolayısıyla 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Çanakkale ilinde gerçekleştiriliyor. Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı, Türkiye’nin kahramanlık destanlarından birine ev sahipliği yapan Çanakkale’de start alacak oldukları için heyecanlı olduklarını belirtirken, “Kırıcı bir asfalt parkurla karşı karşıyayız, en iyi sonucu almak için gereken sportif mücadeleyi kahramanlara yakışır şekilde sergileyeceğiz” açıklamasını yaptı.

CFTT - Ege Rallisi2014 yılında hem Pilotlar Şampiyonluğu’nu hem de Takımlar Şampiyonluğunu kazanarak başarılarına yenilerini ekleyen Castrol Ford Team Türkiye, 2015 sezonun yarışı olan Ege Rallisi’nde elde ettiği başarıyı 100. Yıl Çanakkale Rallisi’nde de devam ettirmeyi hedefliyor. 16-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan ve Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından “Çanakkale Zaferinin 100. Yılı” dolayısıyla 16- Çanakkale ilinde gerçekleştirilecek yarış, tüm takımlar için olduğu kadar Castrol Ford Team Türkiye içinde yepyeni bir mücadele anlamına geliyor. Türkiye’nin hali hazırda en az tecrübe edilmiş asfalt zeminli özel etaplarına sahip Çanakkale Rallisi’nde start alacak tüm yarışmacılar, 118 km’si özel etap olmak üzere toplam 422 km toplam uzunluğa sahip aynı zamanda pilotajı öne çıkartan bu yarışta en iyi sonucu almak için mücadele edecekler.

Serdar Bostancı, ilk yarış olan Ege Rallisi’nde aldıkları puanlar sayesinde bu yarışa Takımlar, Pilotlar, Gençler ve iki çeker liderliği ile başladıklarını ve liderliklerini pekiştirecek değerli puanları almak konusunda da genç pilotlarına ve ekibe inançlarının tam olduğunu da açıkladı.

Top