You are here
Home > TURKEY > Rallikros > Rallikros Heyecanı Düzce’de

Rallikros Heyecanı Düzce’de

Kaynasli_Rallikros_20162016 Türkyie Rallikros Şampiyonası’nın ilk yarışı, 14 Ağustos Pazar günü Düzce’de yer alan Kaynaşlı Motorsporları Merkezinde gerçekleştirilecek. Toprak zeminli parkurda 4 aracın aynı anda start alacağı organizasyon, nefes kesen mücadelelere sahne olacak…

2016 sezonunda Türkiye Şampiyonası statüsüne kavuşan rallikros branşında sezonun ilk yarışı 14 Ağustos Pazar günü, Kaynaşlı Motorsporları Merkezi‘nde yeni inşa edilen yerleşik Kaynaşlı rallikros parkurunda çoklu çıkış formatında gerçekleştirilecek.

2016_ESOK_RallikrosEskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından, Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediye Başkanlığı katkılarıyla düzenlenecek olan yarışlar hem mahalli, hem de ulusal klasmanlarda koşulacak.

Otomobillerin teknik özelliklerine göre 3 ayrı kategoride mücadele edeceği organizasyon, 11:30-12:30 saatleri arasında serbest antrenmanlar ile başlayacak, 12:30-13:30 arasındaki resmi antrenman ve sıralama turları ile devam edecek. 13:30-14:30 saatleri arasında koşulacak olan ısınma turlarının ardından, 14:30’da yarı final 15:30’da final turları ile organizasyon son bulacak.

Sezonun ilk yarışında dereceye giren sporcular, saat 17:00’de yarışma parkurunda düzenlenecek ödül töreni ile kupalarına kavuşacaklar.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fltytxRTbMU[/youtube]

Top