You are here
Home > MOTORSPORT > Hayata Bağış Ünlü-Akkafa Ekibinin

Hayata Bağış Ünlü-Akkafa Ekibinin

Intercity Hayata Bağış Offroad Yarışı, İstanbul Park Spor Kulübü tarafından, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve Hayata Bağış Derneği katkıları ve 58 sporcunun katılımı ile 10-11 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.

İlk gün 21 km’lik Intercity orman etabı, ikinci gün ise 600 dönüm alana kurulu offroad parkurunda hazırlanmış olan etapta gerçekleşen mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca sporcular ve izleyiciler organizasyon süresince organ bağışında bulunarak bu sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundular.

Yarış sonunda 2015 Türkiye Offroad Şampiyonu Ahmet Ünlü, Selçuk Akkafa ile yeni hazırlanan Nissan Navara ile genel klasman ve sınıf 4 birinciliğini elde etti. Genel klasman ikinciliği ve sınıf 3 birinciliğini Mitsubishi Pajero ile Ekrem Aydın-Hasan Özcan kazanırken, DEtoro ile Tarık Gökbay-Selçuk Dayangaç üçüncülüğün sahibi oldu.

Sınıf 1’de Suzuki Jimny ile Mert Becce-Hakan İsen, Sınıf 2’de ise Suzuki Grand Vitara ile Onur Alptekin-Tamer Akdağ birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

Top