You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > EFSANE RALLİ OTOMOBİLLERİ ANKARA’DA

EFSANE RALLİ OTOMOBİLLERİ ANKARA’DA

Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Retro Rally sergisinde Türkiye’nin eski ralli otomobillerini ANKAmall AVM’de meraklıları ile buluşturuyor.

ANOK’un Ankara’da otomobil sporlarına ilgiyi artırmak ve camianın eski isimleri ile yeniden bir araya gelmek amacıyla düzenlediği etkinlik kapsamında, 2017 ANOK Mahalli Ankara Kupası’nı ilk 3 sırada tamamlayan sporculara ödülleri de verildi.

Retro Rally isimli organizasyonun koordinatörlüğünü uzun yıllar motorsporları programı da yapan Can Ünlü, yaparken 4 Şubat tarihine kadar devam edecek sergi kapsamında şampiyon pilot ve copilotların imza günü de yapılacak.

ANOK yöneticileri ANKAmall AVM’nin ev sahipliği yapmasından da ayrıca mutlu olduklarını belirterek “2017 sezonunda Ankaralı otomobil tutkunları ile AUTOFEST isimli bir etkinlikte buluşmuştuk. Ankara’nın en çok ziyaretçi toplayan AVM’si olan ANKAmall AVM’nin sporumuza ve otomobil tutkunlarına verdiği destek çok önemlidir. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Top