You are here
Home > WORLD > WRC > CITROËN C3 WRC MEKSİKA RALLİSİ’NE HAZIR

CITROËN C3 WRC MEKSİKA RALLİSİ’NE HAZIR

Citroën’in Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan takımı Citroën Total Abu Dhabi WRT, şampiyonanın üçüncü ayağına hazır. 9-11 Mart tarihleri arasında Meksika’da düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Rally Mexico’da Citroën’i iki ekip temsil edecek.

2018 Dünya Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan Rallye Sweden’ın ardından sıra Meksika’da düzenlenecek Rally Mexico’da. Deniz seviyesinden 2737 metre yüksekte yer alan toprak etaplarda düzenlenecek rallide takımlar ve pilotlar zorlu koşullarda en iyi puanı almak için çalışacaklar.

Rally Sweden’da üç ekip ile start alan Citroën Total Abu Dhabi WRT, Meksika’da iki ekip ile start alacak. Kris Meeke – Paul Nagle ikilisinin dışında kariyerinde 9 kez WRC pilotlar şampiyonluğu olan Sébastien Loeb de takım için en yüksek puanı toplamak için start alacak. Sébastien Loeb’ün sağ koltuğunda ise Daniel Elena oturacak. 44 yaşındaki Sébastien Loeb, Citroën Total Abu Dhabi WRT adına Rally Mexico dışında Tour de Corse ve Rally de Catalunya’da start alacak.

Bu sezon başında başlayan ve her yarış öncesinde yayınlanan Little Big Racing by Citroën serisinin Rally Mexico için hazırlanan videosu da yayınlanmaya başladı. Videoda Citroën pilotu Sébastien Loeb yarış hakkında temel bilgileri veriyor.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iPJZcq_3Npc[/youtube]

Top