You are here
Home > AUTO TR > KLASİKLER ALAÇATI’DA YARIŞACAK

KLASİKLER ALAÇATI’DA YARIŞACAK

Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen 21.Tarihi Batı Anadolu Rallisi, 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Farklı marka ve modellerde, her biri döneminin özelliklerini taşıyan 50 kadar klasik otomobil Alaçatı yollarında nostalji rüzgarı estirecek.

Antmare Hotel önünden 02 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 10.30’da start alacak rallide, Urla istikametine doğru yola çıkacak yarışmacılar, öğle yemeği molası için Karaburun’da duracak ve ilk gün Urla’da tamamlanacak.

03 Haziran 2018, Pazar günü, saat 10.30’da yine Antmare Hotel’den başlayacak rallinin ikinci günü, Torbalı çevresindeki yollarda gerçekleşecek. 2. gün saat 17:30’da tamamlanacak, sonuçların açıklanması ve kokteyl ile devam edecek. Yarışta dereceye giren ekiplere ödülleri, düzenlenen gala gecesinde verilecek.

Kulüp yetkilileri bu yıl katılım için yoğun talep olduğunu ve bu rallide ilk kez yarışacak muhteşem yeni araçların izlenebileceğini belirterek, yeni üyeler ve araçlarla klasik otomobil tutkusunun giderek daha geniş kitlelere ulaştığını vurguluyorlar. Antmare Hotel‘den start alacak rallinin, hafta sonu olması nedeniyle halkın da yoğun ilgisiyle karşılaşması bekleniyor.

28 yıldır faaliyet gösteren Klasik Otomobil Kulübü, amaçlarının; “Otomobillere, bilhassa döneminde belirli özelliklere sahip olan ve artık caddelerde pek rastlanamayan klasikleşmiş araçlara ilgi duyan, bunları korumak ve tekrar çalışır hale getirebilmek için uğraşı gösteren ve bu doğrultuda fikir alışverişinde bulunmak isteyen insanların bir araya gelmelerini sağlamak.”olarak açıklıyor ve ilgi duyan herkese açık oldukları vurgusunu yapıyor.

[youtube]https://youtu.be/DhQoEHfyWCo[/youtube]

Top