You are here
Home > MOTORBIKE > BMW F 850 GS İLE MACERA SINIRLARIN ÖTESİNDE BAŞLAR

BMW F 850 GS İLE MACERA SINIRLARIN ÖTESİNDE BAŞLAR

Yaşamak, meydan okumaktır. Bazıları sırtını dönüp kaçsa da siz ilerlemeye devam edin. Sınırları aşın. Engelleri zaferlere dönüştürün. Macera damarlarınızda aksın. F 850 GS’in üzerindeyken 21 inçlik ön lastik sayesinde off-road yollarının kolaylıkla üstesinden geleceksiniz.

Önemli olan sizin tavrınız. F 850 GS ile hedef ne kadar uzak olursa olsun sizi cesaretiniz hep sizinle olacak. En kötü yollarda bile fabrika teslim paketi özelliği olan Connectivity ile navigasyon, telefon, medya ve araç bilgilerine her zaman ulaşabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmadan 6,5 inç TFT ekranındaki net ve kısa bilgiler, sizin için önemi olan konulara daha fazla zaman ayırabilmenizi sağlar. İleride sizi bekleyen bilinmezi keşfetmenize izin verir.

Daha fazla GS

Karakteristik çizgileriyle F 850 GS güçlü bir görünüm sunar. Tasarım söz konusuysa macera duygusunu her yüzeyde, her köşede ve motosikletin her çizgisinde hissedeceksiniz. Siz baştan ayağa benzersiz heyecanlara sürüklenirken arka bölüm, ön depo, diyapazonu hatırlatan ve opsiyonel olarak sunulan gündüz farlarıyla birlikte LED farlara kadar tüm tasarım öğeleri yolda ve off-road sürüşte daha fazla bir GS ruhu sunar.

Bilinmeyene doğru

Sizi cesaretlendiren merak ve keşfetme tutkusu. F 850 GS sıralı iki silindirli motor 95 bg (70kW) gücü, yüksek torku ve enerjik karakteriyle sizi her koşulda destekler. Düşük yakıt tüketimi ve her zaman etkileyici bir performans sunan motorun sesi kendine hayran bıraktırır. Bilinmeyeni keşfetmeye hazır mısınız?

İçgüdü

Bakışlarınız önünüzde uzayıp giden yola odaklıyken F 850 GS’i içgüdüsel olarak yönlendirir, vites değiştirir ve fren yaparsınız. Sizin bir parçanız gibi hareket eden F 850 GS ile tamamen önünüzdeki maceraya odaklanabilirsiniz. GS’e özgü ergonomik özellikler sayesinde motosikletinizi keyif ve güvenle kullanırsınız, dolayısıyla her zaman yeni hayallere sürüklenirsiniz.

Cesur karakter

Güçlü bir karakter misiniz? F 850 GS cesur bir yaklaşım ile exclusive stil mat metalik gövde rengi, altın renkli ters çatal ve radyatörleri gizleyen galvanize greaj kaplaması sunar. İkisi de motosikletin yüksek kalitesini öne çıkarır. Elcik korumalar ve komfor sele bu stili şıklıkla tamamlar.

Rallye stili

Sportif bir görünümü arzu ediyor ve off-road sürüş tercih ediyorsanız rallye stili, altın rengi eloksallı jantlar, siyah/kırmızı sele, elcik korumalar ve radyatörü gizleyen galvanize grenaj kaplaması gibi çarpıcı seçenekler F 850 GS’inize daha fazla dinamizm kazandırır. Beyaz, Yarış kırmızısı ve metalik Lupin mavisi renkleri de sunar.

Top