You are here
Home > MOTORBIKE > MOTOGP’DE MONSTER ENERGY YAMAHA İŞBİRLİĞİ

MOTOGP’DE MONSTER ENERGY YAMAHA İŞBİRLİĞİ

Monster Energy Company, MotoGP Dünya Şampiyonası 2019 sezonu itibarıyla Monster Energy Yamaha MotoGP Takımının Ana Sponsoru olacak.

Taraflar arasında imzalanan çok yıllı sözleşme ile Yamaha fabrika takımı, Monster Energy Yamaha MotoGP Takımı adı altında yarışacak. Bu ana sponsorluk süreci, 2013 yılından beri Takımın Resmi Sponsoru olan Monster Energy ile Yamaha arasındaki uzun süreli ortaklığı daha da güçlendirecek. 2013’ten bu yana Yamaha fabrika takımı, 2015 yılında MotoGp Triple Crown’u ve 2016’da Takım Şampiyonluğunu kazandı.

Yamaha fabrika takımının iki sürücüsü de Monster Energy Sporcusu. Valentino Rossi ve Maverick Viñales’in tulumlarında, YZR-M1 fabrika motosikletlerinde ve tüm Yamaha Fabrika Yarış Takımı ürünlerinde Monster Energy markasının yer alması, motosiklet yarışlarını takip eden sporseverler için Monster Energy’nin MotoGP alanında daha göz alıcı bir yer edinmesini sağlayacak.

Yamaha ve Monster Energy arasındaki bu iş birliğinde dikkat çeken bir diğer nokta ise Monster Energy Supercross, AMA Motocross, MotoAmerica SuperBike & SuperSport, FIM Motocross Dünya Şampiyonası ve Suzuka 8 Saat gibi yarış organizasyonlarında diğer birçok Yamaha motosikletinde de dünyaca ünlü bu markanın yer alacak olması. Bu global Monster Energy-Yamaha ortaklığı her iki şirket için de büyük önem taşıyor.

LIN JARVIS |İDARİ MÜDÜR, YAMAHA MOTOR RACING: “Fabrika MotoGP Takımımızın yeni Ana Sponsoru olarak Monster Energy Company ile anlaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yeni ortaklık, motosiklet yarış dünyasının zirve noktası olan MotoGP’de Monster Energy’nin daha faal olmasını sağlayacak.

Monster Energy’nin dünya çapında faaliyet gösteren dinamik bir marka olması, bu iş birliğini iki marka adına da daha fazla tanınırlık sağlayacak ve pazarlama faaliyetlerimizde bizim için harika bir platform oluşturacak bir boyuta taşıyor.

Yeni Anlaşma aynı zamanda Yamaha ve Monster Energy’nin pistlerde ve arazilerdeki global motosiklet yarışı programlarındaki iş birliğimizi daha da güçlendirecek.”

RODNEY SACKS | BAŞKAN VE CEO, MONSTER ENERGY COMPANY:

“Yamaha Fabrika Yarış Takımıyla kurduğumuz ortaklık ile, Monster Energy’nin 10 yıllık MotoGP katılım ve birliktelik serüvenin ikinci bölümüne başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyük Yamaha ailesiyle birlikte Valentino Rossi, Maverick Viñales, Jorge Lorenzo, Cal Crutchlow ve Johann Zarco (diğerlerinin yanında) ile tutkumuzu paylaşmış olmak ve ekiple ilişkilerimizi geliştirmek bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Dünya çapında, hem yarış pistlerinde hem de yarış pistlerinin ötesinde milyonlarca MotoGP tutkununa en heyecanlı Monster deneyimini yaşatma konusunda kararlıyız. Yamaha Fabrika Yarış Takımının ve Çekya ve Katalonya Grand Prix’leri gibi simge haline gelmiş yarışların ana sponsoru olarak gezegenin şüphesiz en dinamik sporlarından birinde faaliyet göstermeye devam edeceğiz.”

Top