You are here
Home > MOTORSPORT > DRIFT TUTKUNLARI İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

DRIFT TUTKUNLARI İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

Türkiye’nin en iyi drift pilotlarının tozu dumana katacağı Red Bull Car Park Drift’te final zamanı geldi. Daha önce görülmemiş engelleri aşmaya çalışacak birbirinden hızlı 24 pilot, 5 Ağustos Pazar günü saat 14.00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nun açık otoparkında buluşuyor. Dünyanın 12 farklı noktasında düzenlenen Red Bull Car Park Drift Türkiye finalini kazanan pilot, 23 Eylül’de Beyrut’ta düzenlenecek Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek. Aksiyon tutkunlarının heyecanla beklediği etkinliği yerinde izlemek ve co-pilot deneyimi yaşamak isteyenler www.redbull.com/cpd adresinden ücretsiz kayıt olabiliyor.

Türkiye’nin drift pilotu, 5 Ağustos Pazar Günü saat 14.00’te Sinan Erdem Spor Salonu’nun açık otoparkında gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift’te belli oluyor. Güçlü ve hızlı otomobilleriyle zor engelleri aşmaya çalışacak 24 pilot, yeteneklerini sergilerken seyircilere de unutulmaz anlar yaşatacak.

TOSFED ve Drift Otomobil Sporları Kulübü ortaklığı ile gerçekleşecek organizasyonu birinci bitiren drift pilotu, 23 Eylül’de Beyrut’ta düzenlenecek Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Red Bull Car Park Drift’te driftin usta ismi Red Bull sporcusu Abdo Feghali de bir gösteri yapacak. Feghali’nin gösteri yapacağı araçta Falken lastikleri kullanılacak. Bu heyecanı yerinde izlemek ve etkinlikte co-pilot olma şansı yakalamak isteyenler RedBull.com/cpd adresindeki formu ücretsiz doldurarak yarış gününde yerini alabilecek.

[youtube]https://youtu.be/by5h9OVx6tw[/youtube]

Top