You are here
Home > MOTORSPORT > İLAYDA-BATUHAN İKİLİSİ KARABÜK’TE PODYUMDA

İLAYDA-BATUHAN İKİLİSİ KARABÜK’TE PODYUMDA

KARABÜK’TE MEKANİK SORUNLAR BANTBORU OFF-ROAD TEAM’İ PODYUMDAN İNDİREMEDİ

2018 sezonunda Batuhan Korkut ko-pilotluğunda BANTBORU Off-Road Team renkleriyle yarışan, ülkemizin tek kadın Off-Road şampiyonu ünvanına sahip pilotu İlayda Hancı Korkut, Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın Karabük’te gerçekleşen 6. ayağını yaşanan teknik sorunlara rağmen S1 klasmanında üçüncü sırada bitirdi.

2016 sezonunu ülkemizin ilk kadın Off-Road S1 şampiyonu olarak kapatan 1994 doğumlu İlayda Hancı Korkut, bir yıllık aradan sonra BANTBORU Off-Road Team bünyesinde ve Batuhan Korkut ko-pilotluğunda parkurlara geri döndü.

BANTBORU Off-Road Team renklerinde Suzuki Grand Vitara ile yarışan ikili, Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın Karabük’te gerçekleşen altıncı ayağını, yaşanan teknik sorunlara rağmenS1 sınıfında üçüncü sırada tamamladı ve podyumda yer aldı.

Takım, ateşleme ve debriyaj sistemlerinde iki farklı mekanik sorun yaşadı. Zorluklara rağmen yarışı bırakmayan BANTBORU Off-Road Team, ‘Rekabetçi Performans’ sloganına uygun olarak ilk günün akşamında azimli bir çalışma ile aracın sorunlarını giderdi. Servis noktasında aracın debriyaj ve şanzımanı, 40 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tamamen değiştirdi.

BANTBORU Off-Road Team yarışın ikinci gününde start çizgisinde yerini aldı ve istikrarlı bir performansla yarışı üçüncü sırada bitirerek, bir kez daha podyum görme başarısı gösterdi.

Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda bir sonraki randevu, 10 – 11 Kasım tarihlerinde Sinop’da gerçekleşecek.

Top