You are here
Home > NATIONAL > SELAMİ SEZER’DEN UKRAYNALI RALLİCİLERE JEST

SELAMİ SEZER’DEN UKRAYNALI RALLİCİLERE JEST

Ukrayna’da her ekim ayının son haftasonu kutlanan Şoförler Günü için Odesa Otomobil Kulübü tarafından geçtiğimiz 27 Ekim tarihinde düzenlenen etkinlikte rallici Selami Sezer, aşçı forması giyerek alanda kurulan seyyar mutfakta pişirdiği kavurma, pilav, nohut, mercimek çorbası gibi Türk yemeklerini katılımcılara sundu.

Ralli sporuna meraklı çocuklar ve ailelerinin de katıldığı etkinlikte Selami Sezer tarafından Türkiye şapkaları, tişörtler hediye edildi ve baklava ikram edildi.

Selami Sezer “Şoförler Günü Ukrayna’da epey ilgi gören özel günlerden biri, gördüğünüz gibi genci, yaşlısı olmak üzere yüksek bir katılım var, özellikle rallisever miniklerin ilgisi bizi çok keyiflendirdi, onlara arabaları tanıttık, resimler çektirdiler. Belki de geleceğin ralli pilotları olacaklar.

Ben aşçılık mesleğinden gelme biriyim, rallicilik gönlümde çocuk yaştan vardı, ralliyle birleştirince pilavlarla kavurmalarla ralli arabalarıyla böyle bir görüntü oldu, pişirdiğimiz yemeklerin beğenildiğini duyduk çok mutlu olduk. Fırsat oldukça böyle etkinliklerle Ukraynalılara Türk lezzetlerini sunmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile başta siz medya sponsorlarımız olmak üzere, bize desteklerinden dolayı Logitrans firmasına, T.C. Odesa Başkonsolosluğu’na ve Odesa Otomobil Kulubü başkanı sayın Viktor Şapovalov’a teşekkür ederim.” diye konuştu.

[youtube]https://youtu.be/YaI3y0ehFr0[/youtube]

Top