You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > KAYNAŞLI’DA OTOKROS HEYECANI

KAYNAŞLI’DA OTOKROS HEYECANI

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen Kaynaşlı Otokros Yarışları, 3 Kasım Cumartesi günü 12 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Belediyesi ve Düzce Offroad Kulübü (DOSOD) katkılarıyla düzenlenen organizasyon 3 ayrı yarış olarak 4 ayrı kategoride koşuldu.

Kategori 1’de Fiat Palio ile yarışan iki yarışı Mehmet Akif Yalçın bir yarışı Furkan Çağatay Korkmaz kazanırken ikincilikler yine bu iki sporcu arasında el değiştirdi. Fiat Palio ile yarışan Ankaralı sporcu Ramazan Ekiz aracındaki mekanik probleme rağmen her üç yarışı da tamamlamayı başardı ve 3 üçüncülük elde etti.

Kategori 3’te bu sezon ilk startını alan EVO BT Rally Team pilotu Adil Küçüksarı Mitsubishi Lancer EVO IX ile üç yarışı da birincilikle tamamlamayı başarırken, Ankaralı genç sürücü Gürol Baranlı Subaru Impreza ile iki ikincilik bir üçüncülük ve yine bu sezon ilk kez start alan Bursalı Osman Uğur Mitsubishi Lancer EVO IX ile iki üçüncülük ve bir ikincilik elde etti.

Kategori 4’te GP Garage My Team adına Peugeot 207 S2000 ile Hakkı Ağaoğlu he üç yarışı da ilk sırada tamamlamayı başarırken EVO BT Rally Team MINI JCW WRC ile Halim Ateş üç yarışta da ikincilik kürsüsünde yer aldı.

Kategori 2’de Tansel Tunca (Opel Astra GSI), Çağlar Ünüvar (Opel Astra GSI), Okan Tanrıverdi (Renault Clio R3) ve Halid Avdagiç (Control 2) arasında renkli görüntülere sahne olan mücadeleler yapılan itiraz nedeniyle sonuca bağlanamadı. Bu kategorinin sonuçları TOSFED Temyiz kurulu kararının ardından resmiyet kazanacak.

Top