You are here
Home > AUTO TR > YOLLAR FİZY’LE ARTIK ÇOK DAHA KEYİFLİ

YOLLAR FİZY’LE ARTIK ÇOK DAHA KEYİFLİ

fizy ve CarPlay’den müzikseverlere müjde niteliğinde entegrasyon

Günde 7,8 milyon şarkı dinlenen, Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu fizy, 400’ü aşkın otomobil modeliyle uyumlu CarPlay’e entegre oldu. Artık yoldayken fizy’nin geniş müzik yelpazesinin keyfini CarPlay’in sunduğu teknolojik konforla sürme dönemi başladı.

Müzikseverlerin favorisi fizy, önde gelen 58 otomobil markasının 400’ü aşkın modeliyle uyumlu olan iOS tabanlı CarPlay platformu ile el ele vererek müthiş bir müzik dinleme deneyimi sunacak. Bunun için herhangi bir iOS cihazındaki fizy uygulamanızı App Store’dan 7.0.0 sürümüyle güncelleyip, sonrasında cihazı CarPlay’li bir araca kablolu veya kablosuz olarak bağlamanız yeterli olacak.

fizy-CarPlay entegrasyonu araç içinde müzik dinlemenin daha akıllı ve daha güvenli bir yolunu sunuyor. Aracınızı sürerken, iPhone’unuzla yapmak istediğiniz tüm işleri gerçekleştirmenizi kolaylaştırıyor ve tüm işlemlerinizi doğrudan aracınızın yerleşik ekranında gösteriyor. Artık gözünüzü yoldan ayırmadan yol tarifi almak, arama yapmak, mesaj alıp göndermek ve müzik dinlemek yani fizy’nin keyfini tam gaz sürmek mümkün.

fizy’nin entegre olduğu CarPlay sistemine sahip araç ve model listesine bu linkten ulaşılabilir.

[youtube]https://youtu.be/tmj3jSduhmc[/youtube]

Top