You are here
Home > MOTORSPORT > AKDENİZ KUPASI’NDA FİNAL ZAMANI

AKDENİZ KUPASI’NDA FİNAL ZAMANI

Akdeniz Offroad Kupası’nın son yarışı olan 3. ayağı Kahramanlar Offroad ve Otomobil Sporları Kulübü (KAROFF) tarafından 01-02 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak.

Onikişubat ilçesi Kılavuzlu Mahallesi’nde düzenlenecek yarışmalara 20 ilden 60’a yakın pilot katılacak. Yarışlar hakkında bilgiler veren KAROFF Başkanı Ömer Kundakçı, amaçlarının Kahramanmaraş’ın tanıtımını sağlamak olduğunu söyledi.

Ortalama 40 kilometrelik mesafede düzenlenecek yarışlar sonunda dereceye girenlere ödüller verileceğini söyleyen Kundakçı, “Yarışma 1 Aralık Cumartesi günü 3 etap koşulacak ve bu etapların her biri 6.8 kilometre olacak. 2 Aralık Pazar günü ise adrenalin dolu 4 seyirci etabı koşulacak. Bu etapların her biri 4.5 kilometreden oluşacak. Bu etaplarda araçlar doğal ve yapay iniş çıkışlı engellerden geçerek yarışı bitirip kupa almaya çalışacak. Türkiye’nin farklı illerinden katılım sağlayacak kulüplere ve yarışmacılara başarılar diliyor, organizasyonda destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Amacımız Kahramanmaraş’ı tanıtmak, offroadun gelişmesini sağlamak ve ulusal şampiyonanın bir ayağını ilimize kazandırmaktır.” dedi.

[youtube]https://youtu.be/Pn83k6NSPP4[/youtube]

Top