You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Atikler Bozhane’ye Tırmanıyor

Atikler Bozhane’ye Tırmanıyor

Türk Ralli Sporu’nun en eski isimlerinden biri olan Haldun Atik yeniden pilot koltuğuna oturuyor.

Geçtiğimiz yıl, oğlu Furkan Atik’i ralliye başlatan Haldun Atik, Furkan’ın ilk yarışlarından co-pilotluğunu yapmış ve ralli kariyerine geri dönmüştü.

Kısa bir süre önce Furkan Atik’in co-pilotluk görevini Kutay Ertuğrul’un üstlenmesinden sonra Haldun Atik, tecrübelerini oğluna aktarmaya başlayarak, Furkan Atik’in menejerliğini yapmaya başlamıştı.

Bu sezon NEO MOTORSPOR’dan kiraladığı Renault Clio Ragnotti ile sezonu kovalamayı düşünen Furkan Atik, geçtiğimiz haftasonu Ege Rallisi hazırlıkları çerçevesinde Mahmuşevketpaşa’da asfalt testi yapmıştı.

Ege Rallisi hazırlıklarına devam eden ve yarışta iddialı olmak isteyen genç Atik, bu kez de haftasonu organize edilecek olan Bozhane Tırmanma’da start alacak.

Bozhane’ye önceki yıllarda çok defa katılan Haldun Atik de bu kez başka bir otomobilin direksiyonunda, yeniden direksiyona geçiyor. Adil Küçüksarı yönetimindeki NEO MOTORSPOR’dan bir Ford Fiesta ST kiralayan Haldun Atik, Bozhane’de oğluyla aynı kategoride mücadele edecek.

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından Mapfre Genel Sigorta desteği ile düzenlenecek olan Bozhane Tırmanma Yarışı’nda 5 Kategoride yarışacak olan pilotlar 1 Nisan Pazar günü 6 Kilometrelik parkurda sabah saatlerindeki antrenmanlarının ardından iki çıkış yapacaklar. İlk çıkış 13.30 da yapılacakken ikinci çıkışın saati 15.30 Yarışın ödül töreni Bozhane parkurunda saat 18:00’da düzenlenecek.

Top