You are here
Home > WORLD > WRC > Gronholm Geri mi Dönüyor?

Gronholm Geri mi Dönüyor?

2007 sezonunun sonunda emekliye ayrılan Çifte Dünya Rall Şampiyonu Marcus Gronholm, gelecek sezon bir Subaru Impreza’nın direksiyonuna geçecek. Bu, Fin gazetesi Ilta-sanomat’ın, Gronholm’ün 2009 sezonundaki 12 yarışa Subaru Takımıyla beraber gireceğini söyleyen bir iddia. Yine de Gronholm, gazetedeki habere göre; teklifi kabul etmek konusunda kararsız.

Gronholm; “Böyle bir teklif geldi ancak henüz kararımı vermedim. Anlaşmaya yakınız ancak yine de ne istediğimi bilmiyorum. Subaru tüm şampiyonayı istiyor.” dedi.

Subaru’nun, Gronholm’e Noel’e kadar süre tanıdığı iddia edildi. Bu haber, Subaru’nun Gronholm ile bir anlaşma yapılmadığını açıklamasından günler sonra geldi.

Richard Taylor, 1 Aralık’ta bunun aslı olmadığını ve medyaya Gronholm ile yapılan bir görüşmenin haberini vermekle yükümlü olmadıklarını belirtti. Taylor ayrıca şu an ki takım sürücüleri Petter Solberg ve Chris Atkinson’un anlaşmalarının gelecek sene sonuna kadar sürdüğünü söyledi. Takım, konu hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı. Japonya Rallisi sırasında Gronholm wrc.com’a gelecek sezon bir ya da iki ralli, özellikle de Norveç Rallisi’ni yapmak istediğini söylemişti. Ancak tam sezon kovalarken evden uzakta geçireceği zamanın pek te güzel olmadığını da eklemişti.

Top