You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Web Hosting Devi Niobeweb.net Ralli Parkurlarında

Web Hosting Devi Niobeweb.net Ralli Parkurlarında

1994 yılından bu yana bilişim sektörünün çeşitli alanlarında faaliyet gösteren Niobe Web, 2000 yılında Niobeweb.net internet sitesiyle Türkiye pazarına yönelik hosting, kiralık sunucu, co-location ve alan adı satış hizmetlerine başladı. 20.000 adetten fazla internet sitesine barındırma hizmeti veren Niobeweb kendi veri merkezinde 200’den fazla sunucuya ev sahipliği yapmakta. Büyümeye ve gelişmeye devam eden Niobeweb tanıtım yapmak yazılı ve görsel basında ön plana çıkmak için motorsporlarına yöneldi.

2008 Castrol İstanbul Mahalli Ralli Şampiyonası’nda İzmirli firma, İzmirli bir ekip olan Kemal Çetinkaya ve Tolga Tezeken ikilisi ile parkurlada boy gösterecek. Toplam üç yarıştan oluşan mahalli şampiyonada ekip, Fiat Palio araçları ile Grup N Sınıf 2’de Niobeweb.net renkleriyle mücadele edecek. Geçen yıl düzenlenen bu şampiyonaya katılan ikili, bu sene daha tecrübeli ve sponsoru Niobeweb ile daha profosyonel bir şekilde yarışa hazırlanarak sınıflarında iyi yerde olmayı hedefliyor.

21 Aralık Pazar günü koşulacak olan ilk yarış Maslak’tan verilecek startın ardından başlayacak ve yarışta altı özel etap geçilecek. Günün son etabı şehir içinde yapılacak olan ve büyük ilginin gösterileceği Maslak seyirci etabı olacak.

www.niobeweb.net

Top