You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ege’nin Şampiyonları Kupalarına Kavuştu

Ege’nin Şampiyonları Kupalarına Kavuştu

Ege Otomobil Sporları Kulübü’nün düzenlediği Ege Kupası’nın ödül töreni Autodrom İzmir Pisti’nde yapıldı. Gecenin en ilgi çekici aktivitesi yağmur altında gerçekleşen ve yaklaşık elli kişinin katıldığı karting turnuvası oldu. Soğuk ve yağmurlu havaya aldırış etmeden iki saat boyunca pistin en iyi derecesini elde etmeye çalışanlar ıslanmalarına rağmen mücadeleyi son ana kadar sürdürdü. Karting turnuvasının büyük bir bölümünü Tırmanma Şampiyonu Tunç Tuncer lider durumda sürdürdü. Yağmurun şiddetini arttırmasına rağmen Emre Vural son anda pistin en iyi derecesini yaparak gecenin kazanan ismi oldu.

2008 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda üç ayrı kategoride Şampiyonluğa ulaşan kulüp üyeleri Öğül Orhan, Taner Şengezener ve Tunç Tunçer’e de teşekkür plaketleri verildi. Dört ayrı kategoride gerçekleştirilen Tırmanma Şampiyonası’nın üç kategorisinin İzmir’li pilotlarca kazanılması bölge için övünç kaynağı oldu. Öğül, Taner ve Tunç Şampiyonluk kupalarını Ocak ayında İstanbul’da düzenlenecek TOSFED ödül töreninde alacak.

EOSK 2008 Ege Kupası Genel Klasmanda Erkan Kitapçıoğlu birinci, Murat Soyçopur ikinci ve Mithat Diker’de üçüncü olarak kupalarını EOSK Başkanı Mustafa Şairoğlu’nun elinden aldılar. Grup ve Sınıflarda kupa kazanan diğer sporculara da ödüllerinin verildiği organizasyona gelen konuklar karting pistinde ıslanmalarına rağmen geceyi çok eğlenceli buldular.

Top