You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Niobeweb.net Ekibi İkinci Sınavına Hazır

Niobeweb.net Ekibi İkinci Sınavına Hazır

İzmirli Hosting devi Niobeweb.net desteğiyle mücadele eden Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ikilisi, İSOK tarafından organize edilen 2008 İstanbul Ralli Şampiyonası’nın 11 Ocak’ta yapılacak ikinci ayağına hazır.

İkili, 25 Aralık’ta yapılan ilk rallide N2 sınıfını ikinci olarak tamamlamıştı. 24 yaşındaki Kemal Çetinkaya ilk yarışın çok zorlayıcı olduğunu belirtmişti. Yağan yağmurun etapları daha da zorlaştıracağını düşünen ekip, bu yarışta otomobilini üçüncü yarış için koruyarak yarışacak. “İlk yarışta bir kaç problem yaşamıştık fakat sonuç, sorunlara rağmen bizim için gayet iyiydi. İkinci yarışta otomobilimizi kırmadan ve kollayarak gidip iyi bir yerde yarışı bitirmeyi amaçlıyoruz. Hata yapmak gibi bir lüksümüz yok.”

İzmir’li ekibin Fiat Palio ile N2 sınıfında mücadele edeceği ralli saat 10.30’da Doğuş Power Center önünden verilecek sembolik start ile başlayacak. Toprak zeminli rallide beş özel etap geçilecek. Etaplar Belgrad Ormanı’nda, servis alanı ise Doğuş Power Center otoparkında olacak. İkinci yarış öncesi Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken N2 sınıfında ikinci sırada bulunuyorlar.

Top