You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Niobeweb.net Son Yarışta Şampiyonluk için Parkura Çıkıyor

Niobeweb.net Son Yarışta Şampiyonluk için Parkura Çıkıyor

Kemal Çetinkaya ve Tolga Tezeken’den oluşan Niobeweb.net ekibi Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışını da ilk yarıştaki gibi ikinci sırada tamamlamış ve şampiyona liderliğine yükselmişti.  Zorlu geçen ikinci ayaktan sonra 25 Ocak Pazar günü yapılacak olan üçüncü ve son yarıştan sonra şampiyonlar belirlenecek.

Çetinkaya – Tezeken ikilisi, bulundukları konuma gelmenin kolay olmadığını, Niobeweb.net’in desteği ve üstün özveri ile çalışmanın sonucu bu konumda olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Şampiyona puanlamasında lider konumda bulunan Niobeweb.net ekibi bu yarışta şampiyonluğu kazanarak İzmir’e kupa ile dönmeyi hedefliyorlar. Çetinkaya – Tezeken ikilisi aynı zamanda en iyi genç ekip şampiyonluğu içinde mücadele edecek.

Yarış saat 10.30’da Doğuş Power Center önünden verilecek sembolik start ile başlayacak. Toprak zeminli rallide beş özel etap geçilecek. Etaplar Belgrad Ormanı’nda, servis alanı ise Maslak Doğuş Power Center otoparkında olacak ve saat 16:00’da ekipler aynı yerde finiş görecek.

Top