You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Serhat Öztemir Yeni Sponsoruyla Etaplarda

Serhat Öztemir Yeni Sponsoruyla Etaplarda

İnci Akü Türkiye’de Bir İlke Daha İmza Atıyor. “İnci Akü Nano Gold” Türkiye Pazarına Sunuluyor. İnci Akü Nano Gold ile  Özel Araçlara aküde 3 yıl garanti getiriyor. İnci Akü, Nano Kristal Teknolojisi ile güçlendirdiği yeni formüle sahip, üst segment araçlar için geliştirilen yüksek kaliteli “İnci Akü Nano Gold” ürününü pazara sunuyor.  “İnci Akü Nano Gold”, yeni nesil yüksek elektrik tüketimi olan  araçlarda bile, hiçbir bakım gerektirmeden, ekstra uzun ömür ve ekstra performans sağlıyor.

İnci Akü, 25 yıldır yenilikçiliği ve yatırımları ile faaliyet gösterdiği otomotiv yan sanayinde farklı açılımlar getirmeye devam ediyor.

İnci Akü, yeni ürünü “Nano Gold”u İstanbul’da gerçekleştirdiği bir basın toplantısı ile tanıttı. İnci Akü CEO’su Göksel Paker, “ İnci Akü, fark yarattığı otomotiv sektörüne yenilikler sunmaya ve öncü olmaya devam ediyor. 2009 yılı Türkiye ve Dünya ekonomik tarihinde krizle anılacak bir yıl olmasına rağmen, İnci Akü olarak Ar-GE çalışmalarımızdan ve yatırımlarımızdan ödün vermedik. Bu dönemi ürün teknolojimizden, pazarlama – satış kanallarımıza kadar, yenilikçi çalışmalarımıza ağırlık vererek değerlendirdik. Türkiye Akümülatör Sektörü’nde İhracat Lideri olan bir kurum olarak, İnci Akü, Nano Gold’u üretmek ve Türkiye Pazarına sunmaktan gurur ve özel araçlarda kullanılacak ürümüze 3 yıl garanti vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi. 

İnci Akü yurt içi satış ve pazarlama şirketi İncitaş A.Ş.’nin Genel Müdürü Erdoğan Yılmaz ise, krize rağmen İnci Akü markasına 2009 yılında da yatırım yapmaya devam edildiğini, Nano Gold’un bu yatırımların sonucu olduğunu belirterek,“Marka yatırımlarımızın karşılığını, hem tüketicilerimize daha iyiyi sunmanın mutluluğunu yaşayarak, hem de  bayilerimizin bize duyduğu güveni ve sahip oldukları gücü arttırarak kazanıyoruz” dedi.

2009 yılı Türkiye Ralli Şampiyonası’na katılan Serhat Öztemir ve Ünal Tezel ekibi ile yapılan sponsorluk işbirliğine de vurgu yapan Yılmaz, Teknoloji ve performans ürünü olan İnci Akü Nano Gold’u, bir performans yarışı sponsorluğuyla bütünleştirmenin, markaya olumlu değer  kazandıracağını  belirtti.
 
Türkiye’de Bir İlk: İnci Akü Nano Gold

İnci Akü Nano Gold  Standart Akülerden % 50 daha uzun ömürlü…

Üst segment araçlar için özel olarak tasarlanan İnci Akü Nano Gold, standart akülerden %50 daha uzun ömüre ve %30 daha fazla marş basma gücüne sahip.   Güçlendirilmiş yüksek kaliteli plakalara ek olarak, Nano Kristal Teknolojisi ile hazırlanmış özel pasta formülü nedeniyle, yeni nesil yüksek elektrik tüketimi olan  araçlarda bile, hiçbir bakım gerektirmeden, ekstra uzun ömür ve ekstra performans sağlamaktadır.

Nano Kristal Teknolojisi Nedir?

Özel kimyasal malzemeler ilavesi ile mükemmel  kristal  yapı oluşumu ve gözenekli pasta yapısı ile yüksek performans sağlar. Özel bir prosesle üretilen pastası, homojen yapı dağılımı ve aktif malzemenin ızgaraya daha sıkı tutunması ile standart akülere göre %50 daha uzun ömür elde edilmesini sağlar. Teknik özellikleri otomotiv üreticilerinin günümüz standartlarının üzerindedir.

Özellikler

• Patentli özel tasarımı ile tam kapalı sistem
• Nano Kristal Teknolojisi ile hazırlanmış özel pasta formülü
• Tam çerçeveli güçlü pozitif plakalar
• Özel kutup başı koruma kapakları
• Özel labirent buşonlar
• Kapak içerisindeki özel alev tutucular 
• Şarj seviyesini gösteren kapak üstü indikatör
• Yüksek sıcaklıklarda korozyon direnci arttırılmış gümüşlü alaşım
• Kalınlaştırılmış  polietilen seperatörler
• Plaka üzeri maksimum asit rezervi

Faydalar

• Sıfır bakım
• Standart akülerden % 50 daha uzun ömür
• Standard akülerden %30 daha fazla marş basma gücü
• +5 Ah ekstra güç
• Özel tasarımı sayesinde araç içi kullanıma uygunluk
• Çok yüksek ve çok düşük sıcaklıklarda bile güvenli ve maksimum performans
• Kısa devrelere karşı daha yüksek dayanıklılık
• Özel araçlarda 3 YIL GARANTİ

İnci Akü Hakkında

İnci Akü San. ve Tic. A.Ş., İnci Holding’in akümülatör imalatına yatırım kararı almasıyla, 1984 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kuruldu.  Sektörünün ihracat lideri olan İnci Akü,  Manisa  ve  Ukrayna’da  sürdürdüğü yatırımları ile 2008 yılı sonunda,  yıllık 4,5 milyon adet akü olan üretim kapasitesini,  2011 yılı sonuna kadar  5,5 milyon adet aküye ulaştıracaktır.
 
Türkiye’nin, Doğu Avrupa ve Ortadoğu’nun lider  akü üreticisi olmayı hedefleyen İnci Akü, kuruluşunun 25. yılında  84 ana bayi, 4000 ‘e ulaşan bayi ağı, 250 teknik servis, yurtdışında 75 değişik distribütörüyle, 4 kıtada 60  ülkede geniş bir müşteri kitlesine ulaşmaktadır. ISO TS 16949, 14001, 18001 gibi kalite, çevre,  iş sağlığı ve güvenliği sertifikalarına sahip olan İnci Akü, yurtiçinde ve yurtdışında araç üreticilerine başarıyla hizmet vermektedir.

Top