You are here
Home > NATIONAL > Selami Sezer Aleksandrov Rally Cup’ta Şanssızdı

Selami Sezer Aleksandrov Rally Cup’ta Şanssızdı

İki yıl önce Bulgaristan’ın Sliven bölgesindeki Uluslararası 28. Stara Reka Rallisi’ndeki kazada hayatını kaybeden, Ukrayna Eski Ralli Şampiyonu Andrei Aleksandrov anısına düzenlenen Aleksandrov Rally Cup’ta Türkiye’yi temsil Selami Sezer ve Batucan Uçar ikilisi, Opel Astra GSI bu yarışa katıldı.

6 etaptan oluşan rallinin 5. etabında yol dışına çıkan ikili, yarışa şanssız bir şekilde veda etti. Ancak ikili, yarışa veda ettikleri noktada; yol dışına çıkan bir başka ekibe; Mitsubishi Lancer ile yarışan Mazur Rally Team ekibine, yardım etti. Selami Sezer ve Batucan Uçar ikilisinin 10 dakikalık çabasının ardından Mazur Rally Team ekibi yola geri döndürdü ve ekip yarışı tamamlamayı başardı.

Selami Sezer ve Batucan Uçar ikilisi, rallinin finişinde yarışın en centilmen ekibi ilan edildi ve kendilerine kupa verildi.

Ukrayna’da ülkemizin tanıtımına da önem veren; Selami Sezer ve Batucan Uçar ikilisi, rallinin startında ve finişinde izleyicilere baklava ve zeytin dağıttı. Ayrıca ikilinin sponsoru olan Warrant Sport Wear-Hacı Bakır Bey’in hazırladığı Türk Bayraklı t-shirtler ve gömlekler yine ralliyi izlemeye gelenleri dağıtıldı.

Top