You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Onofis Rally Team İzmit Rallisi’nde

Onofis Rally Team İzmit Rallisi’nde

Kocaeli Otomobil Sporları Kulubü tarafından 21 Mart Pazar günü tarafından düzenlenecek olan İzmit Rallisi sezonun ilk rallisi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca bu yarış gelecek ay yapılacak olan Dünya Ralli Şampiyonası etaplarını kapsaması da bir diğer özeliği.

2009 İstanbul Ralli Şampiyonası’nda parkurlarla tanışan Onofis.com, Kemal Çetinkaya pilotajında şampiyonayı N2 kategorisinde ikinci sırada tamamlamıştı. Uzun süredir birlikte yarıştığı copilotu Tolga Tezeken’in askere gitmesi sebebiyle Çetinkaya bu yarışa Ünsal Deniz’le girecek. Onofis Rally Team yarışa iki otomobille katılmayı hedefliyordu ancak bir otomobilleri bu yarışa yetişmeyen ekip, tek otomobille N2 sınıfında Fiat Palio araçları ile başarı arayacak. Finişe en iyi yerde gelmeyi hedefleyen Çetinkaya – Deniz ikilisi aynı zamanda birbirlerine uyum sağlamaya çalışacaklar.

Yarışın startı Outlet Center’dan Pazar sabahı 10:30 verilecek . 10,10 km ve 8.90 km’lik iki ayrı etabın üçer kez geçilmesiyle gerçekleşecek olan rallinin finişi saat 17:00 gibi yine Outlet Center’da verilecek

Top