You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ralli Heyecanı Etaplardan Taştı

Ralli Heyecanı Etaplardan Taştı

Dünya Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olarak koşulacak Türkiye Rallisi’ne üç haftadan az bir süre kala ralli tanıtım, seyirci bilgilendirme çalışmaları da hız kazandı.

Geçtiğimiz hafta açılan Türkiye Rallisi’nin seyirci odaklı mikrositesi www.turkiyerallisi2010.com ‘un ve yarışın resmi çağrı merkezi olan 02123404554 numaralı telefonun hizmete girmesinin adından son olarak TOSFED ve SPEEDCITY işbirliğiyle dört farklı şehirdeki beş alışveriş merkezinde ralliseverleri ağırlayacak Rally of Turkey Aktivite ve Bilgilendirme Merkezleri açıldı.

İstanbul, Avrupa yakasındaki Forum İstanbul’da ve Anadolu yakasındaki Optimum Outlet’te kurulacak standların yanı sıra Adapazarı’nda Ada AVM, Ankara’da 365 AVM ve Denizli’deki Teraspark Outlet’de yer alan Speedcity Eğlence Merkezlerinde açılan bilgilendirme masalarında Rally of Turkey ile ilgili tüm detaylara ulaşılmasının yanında ralli simülatörlerinde zamana karşı yarışıp dereceye giren ralliseverler de müthiş hediyelerin sahibi olma fırsatı yakalayacaklar.

Türkiye’deki tek hareketli simülatör olan Speedcity 301 kod adlı simülatörün ve 1:1 boyutlardaki efsanevi ralli otomobili Lancia Delta Integrale şasisi üzerine kurulu simülatörün de ilk kez Forum İstanbul’da görücüye çıkacağı etkinlik, hediyeleriyle adından söz ettirecek.

Tüm Etkinlik Merkezlerinde, aynı etapta zamana karşı yarışan ve dereceye giren isimler birçok değerli ödülün yanı sıra Rally of Turkey için bilet kazanacaklar. İşte ödüller;

– İstanbul’daki Merkezlerde 16-18 Nisan tarihleri arasında elde edilecek toplam 75 en iyi dereceye ulaşım dahil Özel Etap Bileti,
– Diğer üç Merkezde, merkez başına 25 kişiye üç günlük bilet,
– Tüm Merkezlerde elde edilen en iyi üç dereceye WRC pilotlarından imzalı ürünler,
– İstanbul’daki Merkezlerde Ralli haftasında pilotlarla sohbet etme ve imza seanslarında tanışma fırsatı,
– Tüm Merkezler arasında elde edilen en iyi derecenin sahibine dört adet Pirelli lastik.

Öte yandan simülatör heyecanı Merkezlerle sınırlı kalmayacak�Power FM simülatörü Forum İstanbul ve Ada AVM ziyaretlerini tamamladıktan sonra Rally of Turkey haftasında Pendik’te kurulacak servis alanında ralliseverleri bekliyor olacak.

KAYNAK : www.tosfed.org.tr

Top