You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Jacque Lemans F1 Sezona Hızlı Başladı

Jacque Lemans F1 Sezona Hızlı Başladı

Jacque Lemans F1 saatlerinin sponsorluğunda yarışan Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, 2010 Türkiye Rallisi Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Rally Of Turkey – Türkiye Rallisi’ni başarıyla tamamladı. İkili, Türkiye Rallisi’nin 1. ve 3. gününü Genel Klasman altıncısı olarak tamamlarken; 2. gün, patlayan lastikleri sebebiyle zaman kaybetti ve yarışı tamamlayamadı.

Türkiye Rallisi’nde maksimum puan parolasıyla yarışan, Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, TokSport tarafından hazırlanan Mitsubishi Lancer EVO9 otomobilleriyle, belirlenen hedef doğrultusunda yarıştı, ralliyi tamamladı ve puanları hanelerine yazdırdı.

Yarışı değerlendiren Ünal Şenbahar; “Bu kadar uzun ve zorlu bir rallide sadece bitirmeye odaklandık ve ralliyi tamamladık. Aldığımız puanlar Türkiye Ralli Şampiyonası için değerli” dedi.

Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi şampiyonaya Ege Rallisi ile devam edecek. Ege Otomobil Sporları Kulubü EOSK’un organize edeceği Ege Rallisi, 8-9 Mayıs tarihlerinde asfalt zeminde İzmir’de koşulacak.

Top