You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Zavoli, Şengezener’e Ege Rallisi’yle Gaz Verdi

Zavoli, Şengezener’e Ege Rallisi’yle Gaz Verdi

Zavoli OtoGaz Sistemleri, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışacak olan şampiyon ekip, Taner Şengezener-Bora Yılmaz ikilisine sponsor olarak, motorsporlarına ilk adımını attı.

Merkezi İzmir’de olan Zavoli Türkiye, İzmirli bir ekibe destek olarak, Ege Rallisi ile Türkiye Şampiyonası’na hızlı bir giriş yaptı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2. ayağı olan Ege Rallisi, 8-9 Mayıs tarihlerinde, EOSK tarafından organize edilecek.

Rallinin startı, 8 Mayıs Cumartesi, saat 17.30’da Forum Bornova’dan verilecek. Startın ardından İzmir Ülkü Yarış Pisti’ndeki, seyirci etabına gidilecek ve 18.00’da Seyirci Özel Etabı koşulacak. 9 Mayıs Pazar sabahı erken saatlerde parkura çıkacak ekipler, aynı gün saat 12.00’de bir kez daha Seyirci etabında mücadele edecek ve saat 16.50 de finişe ulaşacaklar.

Yarışa Mitsubishi Lancer EVO8 ile katılacak olan, hızlı ve göz dolduran pilotajıyla izlemeye alıştığımız Şengezener, rallinin favorileri arasında yer alıyor. 7 kez Türkiye şampiyonu olan Taner Şengezener, Zavoli ana sponsorluğunda,Yatsan ve Castrol co-sponsorluğunda kendi şehrinde podyum hedefliyor.

29 aracın start alacağı Ege Rallisi’nde, ekipler 117 km’si özel etap olan 332 km uzunluğundaki asfalt parkuru geçecekler.

Birbirinden hızlı otomobillerin katılacağı düşünüldüğünde ,tüm rallinin izleyenler için kaçırılmayacak bir görsel bir şölen halinde geçmesi bekleniyor.

Top