You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Eskişehir Ralliyle Tanışıyor

Eskişehir Ralliyle Tanışıyor

Eskişehir, tarihinde bir ilke hazırlanıyor. Eskişehir Otomobil Sporları Kulubü ESOK, şehrin ilk ralli organizasyonuna imza atıyor. 1. KYK Eskişehir Rallisi için geri sayım başladı. Kütahya Yapı Kimyasalları’nın ana sponsorluğunda ve Espark Alışveriş Merkezi’nin co-sponsorluğunda organize edilecek olan yarış, 18-19 Eylül tarihlerinde start alıyor.

1. KYK Eskişehir Rallisi’nin seromonik startı 18 Eylül Cumartesi günü, saat 18:00’de Espark Alışveriş Merkezi’nden verilecek ve yarış 19 Eylül Pazar 16:00’da yine Espark Alışveriş Merkezi’nde sona erecek.

Yarışın servis alanı ve kapalı parkı yine Espark Alışveriş Merkezi olacak.

Ekipler, Eskişehir’in kuzeyindeki Bozdağlar’da yeralan 3 farklı etabı 2 kez geçip, 58.8 km’si özel etap olmak üzere, toplam 172.7 km yol katederek ralliyi tamamlayacaklar.

Eskişehir’de ilk kez düzenlenecek bir ralli olmasına rağmen, 1. KYK Eskişehir Rallisi için ciddi yarışmacı kaydı öngörülüyor. Birçok karakteri içinde barındıran ve kırıcı olmayan temiz yüzeye sahip etaplarıyla, 1. KYK Eskişehir Rallisi yarışmacılar için çok keyifli olacak. ESOK yöneticileri kusursuz bir organizasyon için çok uzun zamandır çalışıyor. Sponsorların da desteğiyle, 1. KYK Eskişehir Rallisi 2010 yılının en çok konuşulacak ralli organizasyonu olmaya aday.

Eskişehir’de bir ilk olacak 1. KYK Eskişehir Rallisi, Eskişehir haklı için çok farklı bir heyecan olacak. Eskişehirliler ralli otomobillerini yakından görebilecek, Espark AVM’deki startı izleyebilecek ve otomobillerin yarışa hazırlandığı servis alanını ziyaret edip, ralli otomobillerinin mekanik olarak yarışa hazırlanmalarına şahit olabilecekler.

1. KYK Eskişehir Rallisi birçok anlamda ilklere sahne olacak.

Tüm otomobil ve motorsporu severleri, tüm Eskişehirlileri ve tüm ekipleri 1. KYK Eskişehir Rallisi’ne davet ediyoruz.

1. KYK Eskişehir Rallisi ile ilgili geniş bilgiye Eskişehir Otomobil Sporları Kulubü ESOK’un websitesi www.esok.org.tr ‘ den ulaşabilirsiniz.

RALLİ + HEYECAN = AŞK-I ŞEHİR ESKİŞEHİR

Top