You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Alper Ekmekçioğlu Bozhane’den Kupayla Döndü

Alper Ekmekçioğlu Bozhane’den Kupayla Döndü

2010 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın son yarışı olan İSOK Bozhane Tırmanma, 29 Ağustos Pazar günü koşuldu. İSOK’un başarılı organizasyonuyla, güzel havada  keyifli geçen yarışta, Kategori 6’da Peugeot 106 GTI ile yarışan Alper Ekmekçioğlu, 3. sırada yarışı tamamladı.

Peugeot Bayisi Yıldırım Oto, Yokohama Lastikleri, Motul Madeni Yağları, NTM Notebook Tamir Merkezi ve ProHobbyTeam sponsorluğunda, İSOK Bozhane Tırmanma’da start alan Ekmekçioğlu, 2011 sezonu öncesi gerçek bir yarışta start alarak, hem otomobilini test etti ve hem de elini ısıttı.

2 çıkış üzerinden yapılan yarışta, Alper Ekmekçioğlu; 1. çıkışta; 5.15.8 sn’lik bir zamana imza atarken, 2. çıkışta 5.19.7 sn yaparak toplamda 10.35.5 sn ile yarışı tamamlamış ve eve kupayla dönmüş oldu.

Tırmanma parkurlarının efsanelerinden biri olan Bozhane’de koşulan yarışta, katılım ve seyirci çokluğu bu yıl da dikkat çekti.

Alper Ekmekçioğlu, 2011 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın tamamında, Peugeot 106 GTI ile Peugeot Bayisi Yıldırım Oto, Yokohama Lastikleri, Motul Madeni Yağları, NTM Notebook Tamir Merkezi ve ProHobbyTeam sponsorluğunda yarışacak.

Top