You are here
Home > TURKEY > Rallikros > Antalya Rossetti Rüzgarıyla Serinledi

Antalya Rossetti Rüzgarıyla Serinledi

Türkiye Otokros Şampiyonası’nın 3. Ayağı olan ve Antalya Motorsporları Kulübü (AMK) tarafından 6-7 Kasım 2010 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan Dünya Ralli Şampiyonası Özel Seyirci Etabı’nda gerçekleştirilecek olan organizasyonun seremoni startının başrolüne Luca Rossetti damgasını vurdu.

Temmuz ayında İstanbul’da yapılan ERC Boğaziçi Rallisi birincisi olan Luca Rossetti’nin Avrupa Ralli Şampiyonası’ndan sonra katıldığı ilk organizasyon olan otokros öncesi, Beach Park’ı kuş bakışı gören varyantlarda gerçekleştirilen ve Kemer Belediyesi Mustafa Gül’ün eşliğindeki seremoni startının arkasından Rossetti; Abarth Grande Punto S2000’i ile hayranlarına inanılmaz anlar yaşattı.

Varyantlarda aşırı bir izleyici kitlesinin bulunması sebebiyle Rossetti yoğun istek üzerine normal bültende yer alan start sayısından daha fazla start alarak izleyicilerini kırmadı. Muhteşem viraj dönüşlerinin, harika deniz manzarasının ve hızın birleştiği bu harika ambiyans görülmeye değerdi. Rossetti deyim yerindeyse sıcak Antalya gecesini hızıyla serinletti.

Bu güzel şovun devamını ve daha fazlasını görmek isteyen tüm Antalya halkını 7 Kasım 2010 Pazar günü Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’ndeki ulusal yarışa bekliyoruz.

Top