SONAX desteği ile rallilerde yarışan Burcu Burkut Erenkul geçtiğimiz günlerde SONAX Altunizade şubesindeydi. 2010 sezonunu İstanbul Ralli Bayanlar şampiyonu olarak bitiren Burcu Burkut Erenkul, 2011 sezonunu beklerken SONAX aktivitelerinde yer almaya devam ediyor. Bayi ziyaretleri sırasında Altunizade Şube’sinde tanınmış Rock şarkıcısı Cenk Han Alkaya ile bir araya gelen Burcu Burkut Erenkul, yeni ürün ve hizmetlerle ilgili de bayiden bilgi aldı.
Şarkıcı Cenk Han Alkaya kendi otomobilinin bakımı için SONAX’ı tercih etti. Altunizade şubesinde aracının bakımı yapılan Cenk Han Alkaya, otomobilini teslim alırken yapılan işlemlerden oldukça memnundu. Cenk Han Alkaya’nın otomobili SONAX Premium Class Komple uygulama ile hazırlandı.
SONAX Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Turgut Yüksekdağ gün sonunda şunları söyledi: “ Sporcumuz Burcu Burkut Erenkul ve sanatçı Cenk Han Alkaya ile bir araya geldiğimiz bu gün çok keyifli geçti. Cenk Han bey ürünlerimiz ve otomobiline yapılan işlemler konusunda çok ilgiliydi. Burcu Hanım’la da yeni ralli sezonu hazırlıkları ile ilgili konuştuk. Güzel bir sezon bizleri bekliyor ” dedi.
Burcu Burkut Erenkul ise: “Yeni sezon hazırlıklarımız son hız devam ediyor. Sezon arasında hem sponsor aktivitelerine katılmak hem de antremanlar için fırsat yakalıyoruz. Bu çok iyi çünkü sezon başlayınca oldukça yoğun bir tempo bizleri bekliyor olacak. ” dedi. Burcu Burkut Erenkul’un yarışma takvimi ve yarışma detayları kısa süre sonra açıklanacak.